Stavila je TRI kapi ulja na TOALET PAPIR i ostala bez teksta: Rezultat će vas ODUŠEVITI, a potrebno vam je samo 30 sekundi!

Jeftin trik za koji vam je potrebno samo 30 sekundi!

Foto: rawf8/Shutterstock
Foto: rawf8/Shutterstock
.

Ako bi vas neko pitako na koji način bismo mogli da održavamo kupatilo konstantno mirišljavim, verovatno bi vam prvo pali na pamet razni sprejevi i osveživači vazduha u prostorijama, ali ključ zapravo leži u toalet-papiru, otkrivaju stručnjaci za održavanje doma.

Umesto da prskate kupatilo raznim osveživačima koji mogu imati agresivan i jak miris, uzmite rolnu toalet papira i jedno esencijalno ulje po izboru – citrus, pepermint, lavandu, ružu... Na kartonski, unutrašnji deo rolne dodajte pet kapi (ili više ako želite jači miris) i vratite rolnu na držač – i to je sve! Osim što je vrlo jeftin, ovaj trik oduzeće vam svega 30-ak sekundi vremena, ako i toliko!

Nije potrebno dodavati kapi dan-dva jer se miris, svaki put kada vi otkinete komad papira s rolne, ponovno aktivira i širi prostorijom. Samo ponovite postupak kada uzmete novu rolnu. Pazite samo da ulje ne dođe u dodir s papirom jer esencijalna ulja mogu da iziritiraju kožu, a posebno intimne delove na kojima se koristi papir, prenosi Reader's Digest.