OVO ZAISTA NE SMETE DELITI Šest bračnih tajni koje se ne govore prijateljima!

Postoje neke stvari iz bračnog života koje čak ni vaša najbolja prijateljica ne bi trebalo da zna...

foto: Depositphotos/monkeybusiness
foto: Depositphotos/monkeybusiness

Lepo je imati prijateljice kojima možete poveriti svaku tajnu i s kojima možete sve podeliti, ali postoje neke stvari iz bračnog života koje čak ni vaša najbolja prijateljica ne mora da zna. Za dobrobit vaše bračne zajednice, saznajte koje je to bračne tajne koje bi trebalo da zadržiti između sebe i supruga.

1. Mislite da se vaš suprug (opet) ponaša kao budala
Dobro je pojadati se prijateljici o tome da vas suprug ponekad izluđuje. Malo prigovaranja je u redu, ali treba znati kad stati jer kad jednom uverite prijateljice da vam je suprug budala, one to neće lako zaboraviti. Vas će ljutnja proći i možda ćete i zaboraviti kakvim ste sve "imenima" u afektu nazvali muža pred prijateljicama, ali one će ih itekako dobro zapamtit - piše Zadovoljna.hr.

2. Koliko zarađujete vi i vaš suprug
Već je dovoljno što parovi često pored ko ima veću kuću, ko vozi bolji automobil, pa je informaciju o tome kolike plate imate vi i vaš životni partner bolje zadržati za sebe. Sigurno ne želite da prijatelji vaše probleme smatraju nevažnim jer misle da zarađujete previše novaca da biste imali prave probleme. Ili da sebe smatraju superiornijima jer zarađuju više od vas – iako pravi prijatelji ne bi radili ni jedno ni drugo, bar ne svesno, ako želite da zadržite sklad u prijateljstvu, stanje vaših bračnih finansija neka ostane privatna stvar.

3. Koje vaše prijateljice suprug ne voli
Nemojte dozvoliti da vas bračni život udalji od prijateljica. Ako se vašoj bliskoj prijateljici ne sviđa vaš muž, ili obrnuto, nemojte mu to reći (ili njoj). O tim nesimpatijama nemojte govoriti ni ostalim prijateljicama, pogotovo ako ta prijateljica ničime nije zaslužila netrpeljivost od strane vašeg supruga.

4. Detalje iz vašeg seksualnog života
Zabavno je sa ženskim društvom čavrljati o seksu, upoređivati partnerove veštine i hvaliti se sjajnim bračnim seksualnim životom, ali neke detalje iz spavaće sobe radije zadržite za sebe. Otkrijete li drugaricama, na primer, nadimak koji ste dali njegovom penisu može se dogoditi da narednih nekoliko meseci vašeg muža neće moći da pogledate u oči. Veličina njegovog penisa, fetiši koje voli i slični intimni detalji takođe neka ostanu između vas dvoje.

5. Koliki su vam dugovi
Gotovo svaki bračni par ima novčane dugove, a bili oni veliki ili mali nisu tema o kojoj treba razgovarati s prijateljima. Oni će se možda uvrediti ako se hvalite time kako se vama i vašem suprugu tokom godina skupilo malo dugova. Ako se pak jadate da ste u velikim dugovima, prijatelji vas možda neće pozvati na zajedničko letovanje u strahu da će delom i vas morati da finansiraju jer su u boljoj finansijskoj situaciji.

6. S kime biste spavali od vaših prijatelja
Neki bračni parovi se šale s kim bi od svojih prijatelja spavali. Normalno je imati fantazije, ali opasno je deliti ih s drugima. Kažete li prijateljici da maštate o mužu druge prijateljice i njoj se vaša tajna omakne u društvu, možete dovesti sebe u vrlo neugodnu situaciju. Stoga ovu tajnu nemojte deliti ni sa kim osim sa suprugom. Ustvari, dobro razmislite pre nego kažete i njemu.