Majka troje dece odlučila da ode na odmor bez njih: Mališani se ljute, ali ona ne odustaje... Da li je donela dobru odluku?

Svi roditelji ponekad zaslužuju da odvoje malo vremena za sebe i predahnu od obaveza oko dece kako bi “napunili baterije” i uhvatili se koštac sa poteškoćama roditeljstva. Ali, jedna majka je otišla korak dalje - odlučila je da spakuje kofere i otputuje na odmor ne štedeći novac. Ona želi da obiđe više zemalja, a svoje troje dece će ostaviti kod kuće sa bakom i dekom iako su je mališani molili da ih povede sa sobom.

Foto: Olena Yakobchuk/Shutterstock
Foto: Olena Yakobchuk/Shutterstock
.

Kako piše Mirror, mama je objasnila da nekoliko godina nije bila na odmoru i da želi malo sama da uživa. Planira da joj roditelji čuvaju decu, a ako je potrebno platiće i dadilju.

– Radujem se što ću provesti malo vremena sama sa sobom. Djeca su ljuta zbog moje odluke i plakali su kada sam im rekla, iako sam im objasnila da je u pitanju dugo putovanje koje je iscrpljujuće i skupo. Inače, vodim ih na putovanja, ali nikada u inostranstvo- napisal je ova majka na Redditu i dodala:

- Planiram da ih povedem na prekookeansko putovanje kada malo odrastu I budu u stanju da izdrže put.

Zatim je pitala korisnike za mišljenje da li je pogrešila što je tako odlučila I da li su mališani u pravu što su besni na nju.

Međutim, korisnici su je uglavnom podržali - mnogi su joj napisali da zaslužuje odmor i da će njena djeca razumeti tu odluku kada odrastu.

- Takvo putovanje s troje male dece je nemoguće tako da ste doneli dobru odluku. Nadam se da ćete se zabaviti - napisala je jedna korisnica.

- Deca ne moraju biti uključena u sve, trebalo bi da odvojite i malo vremena za sebe. Idite na putovanje i opustite se - dodala je druga.