Majka podelila sjajan trik na Tik Toku: Evo šta treba da uradite kako biste uvek znali kada vas dete laže

Vaspitanje dece nije lak posao. Često se roditelji dovijaju na različite načine kako bi svoju decu naučili da je i najgora istina bolja od laži. Deca vole da slažu, nekad i bez potrebe i namere da načine neku štetu. Jedna majka dosetila se sjajnog načina pomoću kojeg uvek zna kada njena deca pokušavaju da je slažu. Kad vidite o čemu je reč i sami ćete uraditi isto.

.

U novom TikTok trendu roditelji dele najkorisnije laži koje su rekli svojoj deci, a jednoj mami je genijalni trik omogućio da uvek zna kad je deca pokušavaju slagati, piše Mirror.

Žena imena Viktorija svojoj deci je rekla da odrasli mogu da znaju kada dete laže.

.

"Rekla sam svojoj deci da im se na čelu pojavi zvezda kada lažu, a mogu da je vide samo odrasli. Pa kad god hoće da slaću, oni pokriju čelo ", objasnila je u viralnom videu koji je skupio preko 22 miliona pregleda, prenosi Net.hr.

Mišljenja u komentarima bila su podeljena, a neki su otkrili neke od svojih belih roditeljskih laži.

“Zvezda je alat koji će pomoći vašoj deci da prepoznaju kada lažu i zašto moraju priznati svoje laži. Upotrebite ovaj zvezdani trik dok su vaša deca mala, na taj način ćete znati kada lažu i možete im pomoći da priznaju laž."

Nemojte koristiti ovaj trik za stvaranje straha kod svoje dece. Ako ste trik upotrebili na ispravan način, izgradićete poverenje, jer znaju će shvatiti da vam mogu reći istinu i da ako to urade, neće biti kažnjeni za nju", pojasnila je Viktorija.