Majka osmoro dece: Kupala se zajedno sa decom, kako bi uštedela vreme, na spavanje su išli kad su hteli

Kada je u pitanju roditeljstvo, svako ima svoje metode vaspitanja. Većina se drži onoga što im odgovara, što su naučili transgeneracijski. Međutim, jedna majka osmoro dece je na TikToku postala poznata nakon što je ispričala svoje vaspitne metode.

Ilustracija Foto: aerophoto/Shutterstock
Ilustracija Foto: aerophoto/Shutterstock
.

Heder često na svom nalogu objavljuje snimke svoje desetočlane porodice. U jednom snimku je priznala da je primenjivala metode, sa kojima se mnogi verovatno ne bi složili.

Tako je ona sa svakim detetom, dok je ono bilo malo, delila krevet i nikada im nije određivala tačno vreme za spavanje. Njena deca su mogla da ostanu budna do kad si htela, ali pod uslovom da je ona budna zajedno sa njima.

Takođe, podelila je još jedan ‘trik’. Kako bi uštedela vreme, ona Heder se zajedno sa svojom decom kupala i stavljala im svoj šampon.

“Nikome ništa ne savetujem niti pametujem. Samo iznostim načine na koje sam ja odgajala svoju decu”, napisala je Heder u opisu snimka.

Iako se mnogi nisu složili sa njenim metodama, većina joj je ipak u komentarima izrazila podršku.

“Tuširanje sa bebama uštedi mnogo vremena. Sve što ste naveli sam i ja radila sa svojim bebama”, napisala je jedna obožavateljica, dok je druga napisala:

“Ništa od ovoga što ste rekli ja ne radim, ali uvek mi je zanimljivo da vidim kako drugi roditelji odgajaju svoju decu”, komentarisala je.

Heder inače ima više od 1,7 miliona pratilaca na TikToku, a deci je obećala kada bude skupila dva miliona, vodiće ih u Diznilend, prenosi vecernji.hr.

@forevaheatha Not recommending anything to anybody…. Just how I parent 😊 #Totinos425 #parentingstyle ♬ 4 nothing wrong with me - Jocelyn Yates