Iskoristite posebne pogodnosti - kompletirajte svoj dom vrhunskim inovacijama i učinite ga lepšim nego ikada pre!

U našim domovima provodimo veliki deo svog vremena, te je i te kako važno da to bude prostor u kome se osećamo lepo i udobno. Svakodnevno ih oplemenjujemo i činimo da budu estetski i funkcionalno u skladu sa našim afinitetima. Kompanija Samsung kroz inovacije svojih proizvoda čini da naša „četiri zida“ budu mesto u kome su inspiracija i zadovoljstvo sveprisutni.

PR
Specijalna promocija za lepši dom, foto: Samsung/Promo
Specijalna promocija za lepši dom, foto: Samsung/Promo
.

Kako bi svoj dom učinili takvim, iskoristite pogodnosti specijalne promocije gde ostvarujete čak 25% uštede prilikom kupovine određenih Samsung modela mašina za pranje veša, mašina za sušenje veša, kao i frižidera u periodu od 01.10. do 14.11.2021. godine.

Hlađenje iz snova

Samsung Bespoke frižidere odlikuju vrhunske inovacije koje su kreirane kako bi pripremu i čuvanje hrane učinili kvalitetnijim, a pripremu obroka lakšim i prijatnijim. Frižider Samsung RS8000 nudi više prostora zahvaljujući SpaceMax Technology™ koja omogućava dodatni unutrašnji kapacitet bez povećanja spoljnih dimenzija. Tehnologija Twin Cooling Plus™ optimizuje temperaturu i vlažnost u frižideru i zamrzivaču uz nezavisno hlađenje i tako omogućava bolje čuvanje hrane i štiti ukus sprečavanjem mešanja mirisa. Vrhunski dizajn i bezvremenski stil ovog uređaja uklapaju se u svaku vrstu enterijera.

Frižider, foto: Samsung/Promo
Frižider, foto: Samsung/Promo
.

Efikasno pranje veša

Niko ne voli da provodi mnogo vremena u pranju odeće, pogotovu ukoliko je reč o garderobi u kojoj su mališini bili u svojoj dečijoj „avanturi“. Zato bacite pogled Samsung WW7500T mašinu za veš sa kojom se vreme pranja veša smanjuje za čak 50%. Zahvaljujući Q-Bubble™ tehnologiji, voda koja dodatno navire stvara obilne i moćne mehuriće, tako da deterdžent brže prodire u odeću, koja ne gubi svoju boju i teksturu. Poboljšajte kvalitet pranja veša koristeći dubinsko i higijensko čišćenje odeće parom. Para se ispušta s dna bubnja, tako da je svaki predmet ispunjen parom, čime se uklanjaju tvrdokorna prljavština i 99,9 % bakterija i alergena.

Mašina za pranje veša, foto: Samsung/Promo
Mašina za pranje veša, foto: Samsung/Promo
.

Ekonomično sušenje

Veš je besprekorno čist ukoliko se najpre opere u vrhunskoj mašini, a nakon toga osuši u mašini jednakih performansi. Vrhunska mašina za sušenje veša Samsung DV5000 poseduje sertifikat A++, kao i inteligentni sistem Optimal Dry sa senzorima za vlagu i temperaturu koji prilagođava vreme sušenja za najbolji rezultat. Dvoslojni mrežasti filter 2 u 1 održava optimalne performanse sušenja, a dva alarma podsećaju kada je potrebno da se očiste filteri i regulatori toplote..

Veš mašina, foto: Samsung/Promo
Veš mašina, foto: Samsung/Promo
.

Iskoristite poseban popust na cenu do 25% te učinite vaš dom lepšim i udobnijim uz Samsung kućne uređaje i osigurajte 5 godina garancije za određene frižidere, veš mašine, ugradne kuhinjske uređaje i usisivače kupljene u periodu od 01.8. do 31.12.2021, kao i za mašine za sušenje veša i kombinovane mašine za pranje i sušenje veša kupljene u periodu od 01.10. do 31.12.2021.

Za više informacija posetite www.samsung.rs.