Ima 20 godina i MRZI ŠTO JE MLADA MAMA: Usamljena sam i moji prijatelji me ne razumeju

Svi roditelji, a posebno mame, znaju da vaspitanje dece može biti vrlo teško i naporno. O tome je pričala i mlada mama Lauren koja je na svom TikToku opisala kako živi jedna 20-godišnja mama. Ona ima šestomesečnog sina Brodija, a na svom profilu često deli snimke sa njim.

Ilustracija Foto: Lopolo/Shutterstock
Ilustracija Foto: Lopolo/Shutterstock
.

S obzirom na njene godine, Lauren je jedina od njenih prijateljica koja ima dete i kao rezultat toga majčinstvo je za nju do sada bilo prilično izolovano i usamljeno iskustvo.

"Mrzim da budem mlada mama, osećam se tako usamljeno. Niko od mojih prijatelja ne shvata kako je to i osećam se kao da niko nije uz mene. Oni su svi u nekom drugom svetu i imaju neke svoje zajedničke teme u koje se ja nekako više i ne uklapam", izjavila je Lauren.

@loz23b

I don’t have a Job so this is my version 😅😅😅

♬ sonido original - dani

.

Ona je stvari sagledala sa pozitivne strane i situaciju okrenula na šalu. Tako je izjavila da će njen sin, kada krene na fakultet, ceniti što ima mladu mamu koja će tada imati samo 40 godina, tako da stvari i nisu tako loše. Njen video je ubrzo sakupio nekoliko desetina hiljada pregleda, a mnoge mlade mame su se odmah poistovetile sa Lauren, pa su joj pisale svoja iskustva i savete u komentarima ispod snimaka, prenosi vecernji.hr.

"Sad se tako osećaš, ali proći će to. Sigurna sam da nisi sama", napisala je jedna korisnica.

"Ja imam 21 godinu, a moja mama 38. Pričala mi je da se osećala isto ovako, ali da ne bi ništa menjala", komentarisala je druga, a treća je dodala:

"Želim ti svu sreću i ne brini se, uskoro će i tvoji prijatelji doći na isto mesto gde si ti".