IDEJE za kućnu dekoraciju na osnovu vašeg HOROSKOPSKOG znaka

U novim trendovima u uređenju doma koji se pojavljuju, gotovo je nemoguće da se odlučimo za samo jedan vid estetike. Uređivanje enterijera na osnovu vašeg horoskopskog znaka, može vam pomoći da suzite izbor i da lakše donesete odluke. Pronađite trend dizajna enterijera za vas, prema vašem horoskopskom znaku.

Foto: Elena Seiryk/Shutterstock
Foto: Elena Seiryk/Shutterstock
.

Tokom proteklih nekoliko godina, dom je zauzeo centralno mesto, a čini se da se to uskoro neće promeniti. Naravno, to nije loša stvar. Obzirom da je dom za neke sigurno utočište – mesto gde se osećamo najautentičnije i najsigurnije – logično je da način na koji uređujete dom govori o osobi koja tu živi. Međutim, sa novim trendovima u uređenju doma koji se svakodnevno pojavljuju, gotovo je nemoguće da se odlučimo za samo jedan vid estetike. Uređivanje životnog prostora na osnovu vašeg horoskopskog znaka, može vam olakšati da suzite izbor i da brže donesete odluke.

Na sreću, najveći trendovi u uređenju doma 2022. prepuni su kreativnog redizajna klasike enterijera, hirovitih mogućnosti, pa čak i eklektične estetike doma, a svaki od njih govori o određenom horoskopskom znaku. Naravno, način na koji uređujete svoju sobu trebalo bi da vam se dopadne pre svega, ali ove ideje za dekoraciju sobe mogu vas bar malo pokrenuti.

Ovan - Trend kućnog uređenja: neonska estetika

Trend neonske dekoracije doma - sa svetlim natpisima; disko kugle i živopisne boje – sve to govori o vašem samopouzdanju i neumoljivoj energiji. Vi ste uvek zabavni, baš kao i vaš prostor. Neonski znak će dodati mali, nevaljali bljesak boje vašim zidovima.

Bik - Trend kućnog uređenja: biofilna estetika

Sve popularnija kao izbor dizajna enterijera, biofilna estetika kombinuje udobnost života u zatvorenom i na otvorenom kako bi stvorila prozračni prostor pun zelenila - najbolje od oba sveta za Bika koji želi da se oseća udobno u svakom trenutku bez napuštanja kauča. Velika biljka Monstera daće vašem prostoru prirodniji osećaj i omogućiće vam da se povežete sa svojom zemaljskom prirodom.

Blizanci - Trend kućnog uređenja: maksimalistička estetika

Vi ste neverovatno simpatični i zaslužujete prostor, koji odgovara ovoj energiji. Maksimalistička estetika kućnog dekora kombinuje boje i šare da bi stvorila enterijer kao iz časopisa. Gosti neće znati gde prvo da pogledaju, a svaka pojedinačna stavka nesumnjivo će biti pokretač razgovora, baš onako kako vi volite.

Rak - Trend kućnog uređenja: estetika teksture

Rakovima je dom izuzetno važan, jer je to njihovo sigurno utočište u koje se povlače kada im se stvari čine previše naporne. Da bi se u njihovom prostoru osećla još veća toplina, uvedite mešavinu tekstura, poput zanimljivih drvenih detalja, somota i neobičnih jastuka. Ovi predmeti kao da mole da ih dodirnete i učiniće da prostor deluje još prijatnije.

Lav - Trend kućnog uređenja: estetika ogledala

Ne, Lavovi ne bi trebalo da ubacujete još više ogledala u svoj prostor da bi imali priliku da se neprekidno ogledate. Umesto toga, jedno veliko ogledalo deluje tako da se soba čini mnogo većom i istovremeno zadovoljava vašu čežnju za prostorom velikim kao što je vaša ličnost. Kitnjasto ogledalo u starinskom zlatnom ramu je pravi izbor za vas.

Devica - Trend kućnog uređenja: moderna boemska estetika

Device, vi volite prostor koji odiše ličnošću, ali dok puna boemska atmosfera govori o vama kao o znaku Zemlje, verovatno više volite da vaša soba izgleda malo više zakopčano. Moderna boho estetika, koja kombinuje boemske elemente sa čistim linijama i neutralnim tonovima je zlatna sredina za vas. Naš predlog je makrame zidna tapiserija, koja je odličan detalj za oživljavanje vaše sobe.

Vaga - Trend kućnog uređenja: Vintidž eklektika

Vi živite za dekadenciju i vintidž eklektika je idealna za vas, jer objedinjuje more prelepih detalja iz prošlosti sa modernim i zato deluje vanvremenski. Uramljene i smišljeno postavljene umetničke grafike, daće svakoj prostoriji starinski osećaj koji volite. Ovo je kao muzika za vaše uši, a za vas je estetika stvar od najvećeg prioriteta.

Škorpija - Trend kućnog uređenja: Nepredvidiva estetika

Vladavina bele u kućnom dekoru počinje da gubi trku, stvarajući mesto za neku raspoloženiju estetiku enterijera, poput crnih akcenata i tamnijih boja zidova. Škorpije vole mračne stvari, pa je ovo savršen trend za vas. Jednostavan komad nameštaja sa akcentima, kao što je crni noćni, može u potpunosti da izmeni vašu sobu i da potamni estetiku, a da stvari ostanu elegantne i moderne.

Strelac - Trend kućnog uređenja: Estetika kolaža

Strelčevi, vi volite da budete okruženi ljudima, mestima i stvarima koje vas uzbuđuju, pa zašto ne pretvorite celu spavaću sobu u jednu ogromnu tablu sa vizijom za sve vaše najveće avanture? Estetika kolaža daje posebnu vizuelnu privlačnost prostoriji i uvek će vas inspirisati na akciju.

Jarac - Trend kućnog uređenja: organska moderna estetika

Pod vladavinom krutog, Saturna, vi zaslužujete prostor u kome ćete se osećati malo slobodnije. Umesto oštrih linija i teških materijala, organska moderna estetika doma pravi je izbor za vas. Paleta boja ostaje i dalje čista i neutralna, ali zakrivljene linije i prirodni elementi unose u prostor osećaj lakoće i svežine. Organski oblici na prirodan način transformišu doživljaj nameštaja i prostora u celini.

Vodolija - Trend kućnog uređenja: estetika moderne umetnosti

Vodolija - znak koji prkosi svim trendovima i na prvu deluje kontraintuitivno. Međutim, za njih je savršeno prikladna moderna, umetnička estetika. Čudesni i kreativni po prirodi, napredujete kada ste inspirisani, a koji je bolji način da ostanete inspirisani kod kuće u kojoj se osećate kao u muzeju moderne umetnosti?

Ribe - Trend kućnog uređenja: pastelna postmoderna estetika

Čudesan, šareni prostor je savršena dopuna vašem sanjivom, maštovitoj ličnosti. Razigranost vijugavih linija i pastelna postmoderna estetika je za vas pun pogodak. Stona lampa od pastelne školjke je jedan od načina da se upustite u ovaj trend ako niste spremni potpunu transformaciju vašeg doma.

Izvor: popsugar