Futuristička električna kada

Šarmantna, futuristička kada kofa dizajna sa različitim opcijama za podešavanje, omogućuje kupanje o kakvom maštate.

.

Tub-E, elektronska kada, napravljena od strane Wild Terrain Designs i predstavlja komfor, stil i luksuz, i to na mestu gde vam je najpotrebaniji – u vašem kupatilu. Dostupna je u dve varijante - od nerđajućeg čelika ili od bakra.

Ova šarmantna kada se može pohvaliti svojim futurističkim kofa dizajnom sa sedenjem i sa dosta opcija za razna podešavanja. Čvrste stepenice od nerđajućeg čelika imaju rupice na sebi, i postavljene su kružno oko kade, tako da vam omogućavaju ulazak i izlazak iz kade sa stilom.

Tube-E takođe ima ugrađene grejače ispod sedišta, što vam omogućava da podesite temperaturu vode baš kakvu želite. LED svetla se nalaze u rupicama, koje se nalaze na spoljašnjim ivicama kade pružajući vam da svako kupanje noću bude predivno, prijatno i opuštajuće. Multifunkcionalni sistem uključuje opcije za automatsko punjenje, praženjenje i pranje kade, pružajući vam da radite neke druge stvari dok se pripremate za kupanje iz snova.

Da ne zaboravimo da vam kažemo da možete da dodate određeni broj izuzetnih ulja u toku procesa punjenja. Tub-E softver vam pruža jednim dodirom programiranje, omogućavajući vam da lakše imate kupanje o kojem ste sanjali čitav dan. I za kraj samo da vas obavestimo da je kada eco-friendly, jer čuva vodu i smanjuje troškove rada.

Izvor: tech-lifestyle.com