Bali-beg postao otac: Obožavani Burak jednim potezom iznervirao pratioce društvenih mreža

Turski glumac Burak Ozdživit (34), koji se proslavio u 'Sulejmanu Veličanstvenom', oženio se s Fahrije Evcen (32) 2017.godine, a sad su dobili i prvo dete, sina Karana. Burak je tokom porođaja bio uz svoju izabranicu, a sina su dobili ranije nego što su očekivali jer je termin za porođaj 20. arpila, prenosi turski „Sabah“.

Glumački par se toliko radovao sinu da su mu već i otvorili profil na Instagramu, pa su pre rođenja otkrili koje će mu ime dati. Tako je Karana zapratilo više od 100.000 pratilaca pre nego što je došao na ovaj svet.

Burak ima 12 miliona pratilaca, a mnogima se nije svideo njegov potez jer je okarakterisan kao marketinški za privlačenje potencijalnih oglašivača.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on

Ipak, slavni turski glumac se opravdavao da je napravio sinu nalog kako bi ga zaštitio od lažnih profila koje bi ljudi mogli otvarati nakon što se dečak rodi. S obzirom na to da popularnost koju glumački par ima u Turskoj, verovatno bi se tako nešto dogodilo.

Burak je već počeo da štedi za budućnost svog sina i otvorio mu je bankovni račun, sa kojeg će nakon 18. godine Karan moći da podigne milione.

Izvor: zena.blic.rs

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on