Da li biste rekle DA ako bi vas mladić ovako zaprosio?

Naslušali smo se raznih priča o emotivnim i romantičnim prosidbama koje izazivaju osmeh na licu i zauvek se pamte. Naravno, postoje i one koje bi njihovi akteri što pre želeli da zaborave. Korisnici stranice Reddit podelili su sa svetom svoje priče o najgorim prosidbama.

.

"Moj tata je poznat po tome da nema puno takta. Način na koji je zaprosio moju mamu najgori je na svetu. Pitao ju je koliko kilograma može izgubiti do septembra. Kada ga je ona zbunjeno pogledala, rekao joj je da bi tada mogli da naprave svadbu."

"Bili smo na muzičkom festivalu i malo više smo popili. Napravio sam prsten od dve travčice. Strašno."

"Moj prijatelj kupio je svojoj devojci dijamantski prsten za rođendan bez ikakve namere da je zaprosi. Otvorila je poklon i rekla: "Pa naravno da ću se udati za tebe!" Umesto da razjasni neugodnu situaciju, on je odlučio da se pravi lud kao da je stvarno planirao da je zaprosi. Na kraju su raskinuli."

"Žena mi kaže da joj je prosidba ostala u pamćenju kao traumatično iskustvo. Bila je u šestom mesecu trudnoće. Bili smo u stanu i spremali se da odemo na jedan sajam. Rekao sam joj da moramo ozbiljno da porazgovaramo, zamolio sam je da sedne, a zatim počeo priču o tome kako mi nešto jako smeta u našoj vezi i da se to može rešiti samo ako… se ona uda za mene!

"Pre nego što sam izgovorio poslednje reči pomislila je da prekidam s njom i da ću je ostaviti samu s detetom.Počela je da plače, udarila me i na kraju pristala. Baš sram srećnik zbog toga što je moja, samo bih volio da sam sve izveo malo drugačije."

"Zaprosio sam svoju ženu uz malu pomoć. Policajac je zaustavio njen auto, zamolio je da izađe iz auta i rekao joj da je osumnjičena za zločin. Postala je jako nervozna i tada je policajac izvadio moju sliku i rekao: "Ukrali ste srce ovog čoveka." Tada sam ja izašao iz policijskog automobila i kleknuo pred nju."

Izvor: zadovoljna.hr