Mamino pismo sinu tinejdžeru: Ako već zarađuješ, evo šta treba da platiš!

Nije lako izboriti se sa nerealnim željama tinejdžera. Evo kako je jedna mama to uradila - njenu "lekciju" vam prenosimo u celosti...

.

Mama 13-godišnjeg dečaka iz Australije koja sebe zove Estela Havišam kako bi sačuvala privatnost imala je jedan "mali pubertetski okršaj" sa sinom Aronom.

Naime, on je nedavno pokrenuo svoj "YouTube kanal" i počeo da zarađuje "sitniš" zahvaljujući reklamama, nakon čega joj je vrlo hrabro rekao da više nema prava da ga kontroliše.

Nakon toga, ona je zaplenila njegove stvari i napisala mu kratko, ali jasno pismo koje je fotografisala i poslala članovima svoje porodice.

Ono se ubrzo proširilo internetom. Evo kako je ova mama očitala lekciju svom sinu!

"Dragi Arone,

s obzirom na to da si zaboravio da imaš samo 13 godina, a ja sam tvoj roditelj, izgleda da ti treba jedna mala lekcija o samostalnosti. "Bacio si mi u lice" činjenicu da sada zarađuješ pa će ti biti lakše da otkupiš sve stvari koje sam ti kupila u prošlosti. Ako želiš svoje lampe, sijalice ili pristup internetu, moraćeš snositi svoj deo troškova.

Stanarina – 430 dolara

Struja – 116 dolara

Internet – 20 dolara

Hrana – 150 dolara

Moraćeš da izbacuješ smeće ponedeljkom, sredom i petkom i da počistiš i usisaš kuću. Jednom nedeljno sleduje ti pranje kupatila, ali i priprema obroka. Takođe, moraćeš da paziš da ne ostavljaš nered za sobom. Ako ne uspeš, naplatiću ti usluge sluškinje u iznosu od 30 dolara za svaki dan kada ću ja to morati da uradim umesto tebe. Ako odlučiš da bi radije opet bio moje dete, a ne moj cimer, možemo pregovarati o uslovima.

S ljubavlju, mama"

Hey Folks! If you are even the least bit curious about the background of this letter, here is a link to what lead up to...Posted by Heidi Johnson on Wednesday, September 2, 2015

Izvor: lisa.rs/ zadovoljna.hr