Usrećite ženu za pet minuta

Dragi muškarci, sigurno imate i više od pet minuta dnevno za ženu koju volite, ali ovo je tekst koji pokazuje da su i mali koraci dovoljni za veliku sreću.

.

Sada mislite - to znamo, dajte nešto novo.

Evo, ovo su ti mali koraci:

1. Kada dođete kući, pitajte: "Šta mogu da uradim da pomognem?", a onda zaista to i uradite. Postavite sto, rasklonite čiste sudove, presvucite bebu, nahranite psa, izbacite đubre, zalijte cveće... Uradite bilo šta sa ovog spiska, a reč je o poslovima za koje je dovoljjno samo pet minuta.

2. Recite vašoj ženi da volite da joj pomažete. Ili, samo nemojte da gunđate dok nešto radite. Iskoristite pet minuta njene pažnje i recite joj šta vas sve u vašem odnosu čini srećnim.

3. Kada niste zajedno, pošaljite joj tokom dana sms poruku, mejl ili joj na neki drugi način recite da je volite. Za to vam treba i manje od pet minuta.

4. Kupite joj neko malo iznenađenje. Čokoladu, vino, knjigu, CD sa njenom omiljenom muzikom... sitnicu koja se prodaje na benzinskoj pumpi, u supermarketu, kiosku pored kojeg prolazite svaki dan.

5. Recite joj da je seksi dok kuva ručak, igra se sa decom, šeta psa. Dakle, u onim situacijama kada nije doterana.

6. Podelite ovaj članak na društvenim mrežama, ili (ako vas je blam od ortaka) pošaljite ga samo njoj, da vidi koliko vam je stalo da je usrećite.

Izvor: mondo.rs