Pronašla nestalog muža nakon devet godina i šokirala se

Kada je suprug Karen Marks, Adam nestao bez traga 2005. godine, ona je mislila da ga nikada više neće videti.

.

I dok bi neki digli ruke od potrage za svojom drugom polovinom koja je iznenada nestala, Karen je svog supruga tražila i tražila dok ga nije konačno jednog dana slučajno srela, a da stvar bude još zamršenija on je bio oženjen drugom ženom.

"Samo sam pomislila kako je moguće da se opet oženio. Da li sam ja mrtva za njega? Šta je učinio s mojim identitetom?“, pitala se Karen.

Ovo nije bio prvi puta da je Adam učinio ovako nešto. Već jednom je napustio ženu sa kojom je bio u braku, a takođe isto to je učinio i Karen.

Karen i Adam upoznali su se dok je Adam bio oženjen prvom ženom.

"Tada sam pomislila, razvešće se i biće srećan sa mnom i decom do kraja života“, kaže Karen i dodaje da je bila ubeđena da će sa Adamom izgraditi jednu veliku srećnu porodicu.

Adam se zaista razveo od svoje prve supruge i oženio Karen na Dan zaljubljenih. Ipak, nekoliko meseci nakon toga Adam je prvi put nestao.

"Prvi put kada je nestao iščupao mi je srce. Rekao mi je kako sam ja kriva za sve i kako nije mogao da izađe na kraj sa mojom decom“, kaže Karen koja se tada zaklela da ako još jednom nestane nikada više neće dopustiti da joj ovako nešto uradi.

Iako se nakon toga Adam ipak vartio Karen ista stvar dogodila se samo nekoliko meseci nakon toga s tim što je ovaj put on otišao bez ikakvog objašnjenja. Karen je tada bila šokirana. Kako je muškarac koji je tvrdio da je voli mogao da nestane bez traga... i tako narednih devet godina...

"Pokušavala sam da pokrenem svoj biznis, ali kada me je Adam napustio ceo svet mi se srušio“, rekla je Karen, a još veći šok doživela je kada je saznala da se njen suprug oženio drugom ženom.

"Svima je pričao kako mu je to prvi brak. Ja sam smatrala da sam i dalje u braku, iako ga nisam videla devet godina. Za mene je brak nešto što bi trebalo da traje ceo život“.

Nije potpuno jasno kako je Karen pronašla Adama. On je sada optužen za bigamiju, izdaju i lažne izjave kada su u pitanju njegovi bivši brakovi.

Karen je podnela papire za razvod braka nakon devet godina i dalje ne znajući pravi razlog zašto ju je suprug napustio bez reči.

Izvor: zenskimagazin