Sumnjao je da ga žena vara, pa joj priredio IZNENAĐENJE koje neće zaboraviti do kraja života!

Ovaj čovek je odlučio da se ne ponaša u afektu. Mudro je čekao pravi trenutak, prikupljao dokaze, a onda je IZNENADIO!

.

Jedno od najgorih osećanja u životu je kad sumnjate da vas žena vara. Ovo je jedna takva priča, koja je postale hit na internetu. Iako nije moguće utvrditi da li je autentična, svakako možemo da tvrdimo da je presmešna.
Jedan čovek je bio siguran da ga žena vara, ali nije znao kako da je suoči sa situacijom. A, onda mu je pala napamet genijalna ideja. Pročitajte njegovu priču, odlična je.

“Imao sam osećaj da me vara. Svi signali su bili prisutni. Konstatno se smeškala kad je kucala poruka, a kad bih je pitao s kim se dopisuje, govorila je ‘s majkom’. Svakog dana je morala da ostane do kasno na poslu, a kada bih pozvao, kolege su mi govorile da je davno otišla. Kada sam je pitao šta se dešava, smejala se i rekla da je to uobičajena šala koju njene kolege zbijaju jedni s drugima.
Kap koja je prelila čašu bila je, kad je jedne večeri otišla ‘u prodavnicu da kupi mleko’ u pola 12 uveče, a nije se vratila do 2 ujutru. Ako ima bilo kakve mudrosti koju sam izvukao iz ovog iskustva, a koju bih mogao da prosledim drugima koji se nađu u mojoj situaciji, to je – unajmite privatnog detektiva. Oni odlično rade taj posao i pružiće vam određene dokaze, koji će vam biti od koristi prilikom razvoda.
Da ubrzamo priču nekoliko meseci unapred, uoči njenog rođendana. Znam da ćete pomisliti – zašto je čekao nekoliko meseci – ali odgovor je jednostavan. Trebalo mi je vremena da prikupim dovoljno dokaza da dam advokatu, a i da nađem novi stan.

Dakle, pitao sam je gde bi volela da idemo za njen rođendan ove godine, rekla je da će ostati kod kuće da radi i da ne želi da pridaje značaj rođendanu, jer je podseća da na to da je sve starija. Još sam pronašao flašu šampanjca i dve čaše, pripremljene u ormanu.

Setio sam se šta bih mogao da izvedem. Otišao sam kod prijatelja, ali sam se spakovao i pretvarao se da odlazim iz grada za vikend, a zatim sam zvao njene roditelje, sestru i prijatelje i rekao im kako ona nije htela da slavi rođendan, ali da želim da je iznenadim i priredim joj zabavu. I iznenadio sam je!

Našli smo se ispred naše zgrade u 8:30 ujutru. Rekao sam im da želim da je probudimo tako da joj dan počne sa rođendanskim veseljem. Popeli smo se do stana. Rekao sam svima da budu tihi pa smo se prišunjali vratima spavaće sobe. Svako od nas je imao po trubicu, a njena majka je držala u rukama veliku tortu.

Otvorili smo vrata od sobe i uzviknuli – IZNENAĐENJEEE! Ali, iznenađini su bili svi, kad su videli nju i njenog ljubavnika u krevetu kako zure u nas razrogačenih očiju. Majka je ispustila tortu iz ruku, sestra je počela da vrišti, a otac da viče. Ja sam se pretvarao da sam užasnut, dok su njeni prijatelji gurali sve napolje i vikali na nju. Ljubavnik pokušava da se obuče što brže može, kako bi pobegao sa lica mesta; žena, odnosno bivša žena, se dere na mene… uglavnom bio je to najbolji rođendanski poklon koji sam joj ikada dao.”

Šest lekcija o životu zbog kojih sam zahvalna svom bivšem mužu

Izvor: telegraf.rs / idealistrevolution.org