15 činjenica koje vam niko neće reći o braku

Male istine, saveti i životne lekcije o braku.. Dobro je znati!

.

1.Ne menja se sve, kada se udate. Ukoliko ste u pravoj vezi i ako se udate za pravu osobu, jedina stvar koja bi trebalo da se promeni jeste tvoje prezime i polje koje ćeš zaokruživati u formularima.
2. Prava ljubav je kada ti njega neguješ posle burnog izlaska sa drugarima ili kada on trpi sve što ide uz PMS.
3.Budite prijatelji, a ne klonovi i uživajte u onim stvarima koje vas razlikuju.
4.Brak nije dosadan. Konstantno će te oduševljavati nove stvari koje se dešavaju tvom mužu ili nekom njegovom drugu za koga nikada nisu čula...
5. Kada se udaš za svog muža, znaj da si su udala i za njegovu porodicu.

6. Nakon svađe, nikada nemoj da setiš do kasno u noć pokušavajući na silu da rešiš problem, zato što se rukobodiš devizom: "Nikada ne idi u krevet ljuta." Što više siliš stvari, to je verovatnoća da kažeš nešto zbog čega ćeš zažalitzi veća. Prespavajte i popričajte ujutru (jer jutro je pametnije od večeri).
7. Trebalo bi da oboje, svakoga dana imate 5 minuta samo za za sebe, odvojeno. Takođe, on treba da provodi vreme sa drugarima, a ti sa drugaricama.
8. Neka svađe budu fer, a seks bezobrazan.
9. Nisam verovala da su neću stideti da povraćam ili kakim u blizini svog muža (ali i "pustim goluba"). Možda zvuči šašavo, ali pre sam se užasavala od same pomisli da bi neki muškarac mogao da me vidi (ili čuje) u takvim situacijma.

10. Ne shvatajte jedno drugo previše ozbiljno. To može da izazove svađe.
11. Trebalo bi da se zabavljate i idete na sastanke, čak i nakon venčanja, pa i kada dobijete decu. Važno je da se sredite, zabavite i zapamtite sve razloga zbog kojih ste se venčali.

12. Vaš odnos će se poboljšati nakon što se venčate. Zato uživajte i zabavite se dok ne dobijete decu.
13. Sve one sitnice koje vas kod njega nerviraju, kao što su pevanje u kuptailu, na kraju će početi da vam se sviđaju.
14. Iznenadiće vas kako će okolina početi da gleda na vaš odnos kao na nešto jako ozbiljno, a i kako će familija početi da insistira da što pre dobijete decu.
15. Muškarci mnogo kake.

Izvor: cosmopolitan.rs