Dom i porodica

Feng Šui: Očistite dom od negativne energije uz pomoć pomorandžine kore

Pomorandže mogu odlično da posluže da očistite dom od negativne energije i oslobodite prostor u kojem provodite najviše vremena za prolazak pozitivne či energije. Feng šui učitelji nas uče kako da to uradimo, pogledajte...
14.01.2015. - 10:11h

Po feng šuiju, kore pomorandže su odličan način da očistite dom od negativne či energije i povratite harmoniju u celom domu. Jedino što će vam biti potrebno za ovaj mali ritual čišćenja doma od negativne energije je: 3 sveže pomorandže, voda, staklena činija i sveže cveće.

Postupak:

- Oljuštite pomorandže i podelite koru na 9 parčića. Stavite ih u činiju i prelijte vrućom vodom.

- Zatim, ponavljajte sledeću pozitivnu afirmaciju: "Sa ovom ceremonijom odlazi negativna energija, a zamenjuje je pozitivna."

- Stavite činiju na ulazu ukoliko želite da očistite ceo dom. Poprskajte tom vodom celu kuću i ponavljate svoju odabranu mantru i pozitivnu afirmaciju. Prođite kroz svih 9 sektora u domu i ne propustite ni ormane. Ovde pročitajte kako da osredite 9 sektora u domu.

- Vodu i koru bacite, a pomorandže možete koristiti za jelo.

- Nakon ovog feng šui čišćenja, otvorite prozore i vrata kako bi ispunili dom svežom či energijom.

- Postavite sveže cveće u centralni deo sobe ili doma. U narednih 9 dana tri puta zamenite cveće. Neka to bude na svaka tri dana, a poslednji buket neka ostane sve dok ne uvene.

Izvor: lisa

Pročitajte još:

Britanci utvrđuju dijabetes putem daha pacijenta