Pomoć Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj ulici!

Njima je pomoć uvek potrebna, a ovoga puta donirano im je 6.000 evra!

.

Fructal je povodom 40. godišnjice Fruteka, robne marke namenjene upravo deci, odlučio da pruži podršku različitim projektima u šest država regiona sa ciljem da deci olakša odrastanje jer verujemo da svako dete zaslužuje bezbrižno detinjstvo.

U Srbiji FRUCTAL je donirao sredstva u vrednosti od 6.000 evra i to Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine koji se nalazi u Zvečanskoj ulici u Beogradu. Fructal je na ovaj način pokazao visok stepen društvene odgovornosti, brige za najmlađe koji jesu naša budućnost.

„U Centru je trenutno zbrinuto oko 380 dece, svih uzrasta i najraznovrsnijih potreba, a među njima oko 50 dece najmlađeg, najosetljivijeg uzrasta. Donacija Komapnije Fructal biće ogroman i značajn doprinos u susret zimskim danima. Nesebično poklonjen novac deci od strane Kompanije Fructal biće iskorićen za opremanje i zbrinjavanje dece najmlađeg uzrasta tako da se deca osete što ušuškanije i udobnije. Kvalitetna nega za decu, adekvatna zdravstvena zaštita, pravilna i uravnotežena ishrana, dostupan didaktički materijal i igračke za podsticajan razvoj i odrastanje dece su ciljevi koje će Ustanova uz pomoć prijatelja iz Fructala ove sezone lakše dostići. Iskreno se zahvljujemo na podršci“, izjavila je Rukovodilac Stacionara Mila Vuković Jovanović.