Elegantna teget - nova inspiracija

Dizajnerima enterijera teget je postala nova inspiracija, jer se lako uklapa u sve stilove uređenja doma, ali i uz sve boje, od žute i ljubičaste do pink i azurno plave.

.

Zidovi u ovoj boji su idealni ako vam je nameštaj u beloj, bež ili nekoj svetlijoj nijansi. Teget garniture su savršene za održavanje jer se manje prljaju, a lako se uklapaju u moderno nameštene stanove i rustično uređene dnevne sobe.

Detalji poput jastučića, vaza ili ramova za slike u kombinaciji sa crvenom i belom daće svakom prostoru dodatnu vedrinu. Pošto deluje umirujuće odlična je za spavaće sobe, a kuhinja će delovati "ušuškano" jer ona nije hladna bez obzira što vuče na crno. Hodnik u ovoj boji sa efektnim zlatnim ili pink detaljima svakom gostu će poželeti dobrodošlicu.

Ulazna vrata, čiviluk, ogledalo, ali i rukohvate stepeništa takođe možete prefarbati u ovu tamno plavu. U kupatilu je kombinujte sa belom keramikom i crvenim prostirkama kako bi dobilo mornarski šmek. Ne plašite se eksperimentisanja, igrajte se bojama, detaljima i dopustite ovoj nijansi da nađe put do vašeg doma.

Izvor: novosti