Škola roditeljstva radi celog leta!

Za roditelje koji čekaju prinovu ovo leto je svakako posebno. Za sve one koji žele da saznaju više o trudnoći, porođaju i prvim danima kod kuće sa bebom, tim stručnjaka „Škole roditeljstva Nada Lazić“ im je na raspolaganju celog leta.

.

Roditeljstvo je jedinstveno životno iskustvo kojem vas niko ne može naučiti. Ipak, tim stručnjaka u „Škole roditeljstva Nada Lazić“ može vam pomoći da na pravilan način prevaziđete zajedničke probleme sa kojima se većina mladih roditelja susreće.

U ovoj školi roditelji će se, potpuno besplatno, upoznati sa zdravim načinima za održavanje trudnoće, pripremu za porođaj, odgajanje i negu novorođenčeta. U tom cilju angažovan je tim lekara, pedijatara, defektologa, terapeuta, psihologa, stomatologa i drugih stručnjaka čije će iskustvo mladim roditeljima pomoći da izgrade svoj put ka stvaranju zdrave porodice.

Teme koje se obrađuju su: fiziologija trudnoće kroz trimestre, obezboljavanje porođaja, pravilna ishrana u trudnoći, značaj psiho-fizičke pripreme za porođaj, priprema dojki za laktaciju i dojenje, masaža beba, primena homeopatije kod dece, značaj matičnih ćelija i njihova primena u savremenoj medicini, i još mnogo toga. „Škole roditeljstva Nada Lazić“ traje četiri nedelje, predavanja se održavaju tri puta nedeljno, a na završnom predavanju polaznici dobijaju diplomu Diplomiranog roditelja.

Više informacija o školi i datumima održavanja radionica i predavanja saznajte na www.skolaroditeljstva.com, pridružite se ovom jedinstvenom programu i provedite nezaboravno leto!