Znate li šta je pametni krevet?

Balluga krevet, koji je kreirao Joe Katan iz severnog Lonodona, je prvi u svetu pametni interaktivni krevet koji sadrži kompijutersku mogućnost podešavanja konture kreveta koje odgovaraju vašem obliku tela, a takođe vam nudi vibrirajuću masažu i zvučni sistem za zabavu.

.

Ima ugrađen sistem za kontrolu temperature, koji može da greje ili hladi određene delove kreveta i sigurnosne karakteristike kao što su alarm za dim i detektor vatre. Krevet takođe može biti sinhronizovan za zabavu i projektovanje slike na zid. Što se tiče same zabave, konzolu za igranje možete povezati sa krevetom, i na primer ako igrate neku igricu i bomba eksplodira vaš krevet će zavibrirati isto kao što bi zavibrirao gamepad.

Balluga krevet je napravljen od malih vazdušnih balona, koji su prekriveni penom koja se prilagodi vašoj težini i veličini. Krevet je 100% recikličan i dolazi sa garancijom od 20 godina, a prodavaće ga luksuzna kompanija VeryFirstTo od novembra ove godine. Naravno za sam kraj, da vas obavestimo da ovakav kvalitetan pametan krevet neće biti jeftin, a očekivana cena sa dva mala dušeka bez dodatnih funkcija će biti oko 1.200 evra a svaka dodatna funkcija će vas koštati oko 120 evra.

Izvor: tech-lifestyle.com