Šta žene izbacuje iz takta

Koliko god da ste sigurni u ljubav svoje supruge, nemojte je iskušavati ponašanjima koje će je izludeti. Ako je nova frizura grozna, videće to i sama, ne morate je vi podsećati. Kućni uređaji nisu romantični poklon.

.

Bez obzira na to koliko voli svog supruga, postoje situacije koje ženu izluđuju, a tada bi ga verovatno „gurnula kroz prozor“. Zato, dragi muškarci, nemojte nikada:

- Da se ponudite da čuvate sopstvenu decu. Ovo se, pobogu, podrazumeva!

- U „romantične“ poklone da ubrajate kućne uređaje, koje ste joj darovali za rođendan ili godišnjicu. Nova veš-mašina? Zaista? A da ona vama kupi nove gume?

- Uporno da tvrdite kako je rad u kancelariji teži nego briga o kući. Kad kaže da je iscrpljena, žena to zaista jeste. Dok ste vi „presedeli“ u kancelariji, ona je odvela decu u vrtić, radila, u povratku s posla svratila u prodavnicu, spremila ručak, oprala sudove, igrala se sa klincima, ispeglala veš, zalila cveće i uspela da oriba celo kupatilo.

- Da se hvalite svojom vožnjom i stalno dokazujete da lepši pol loše vozi. Razmislite, ako joj kažete da već deceniju niste imali nijedan problem na putu, možda zgrabi volan i udari u bankinu samo da bi vas ućutkala!

- Mrzovoljno da gledate u jelo koje je spremala tri sata, čak iako nije ispalo savršeno.

- Kupovati pantalone ili majicu, a da ih ne probate. Za vas je to noćna mora, ali imajte na umu da supruzi stvarate dodatan problem kada mora da vraća sve te stvari, jer vam ne odgovaraju.

- Ni u snu, nemojte da joj kažete da izgleda grozno sa novom frizurom. Često šišanje ili promena boje kose nekada prođu savršeno, ali nekada ne. Žene nisu slepe i mogu da uoče razliku, pa nema potrebe da im to „nabijate na nos“.

- Očekujete zlatnu medalju samo zato što ste usisali kuću? I vi tu živite, zar ne? Zasad se zadovoljite bronzom, a kad operete prozore, obrišete prašinu i parket, spakujete razbacane dečje igračke - možda „osvojite“ zlato.

Izvor: novosti