Dom i porodica

Šta ženi treba da bi bila zadovoljna u krevetu

Žene su stalno nezadovoljne onim što ih čeka u krevetu. Ili je previše mekan, ili je previše tvrd, ili ih od njega bolo kičma i glava. Zato ćemo jednom i za svagda da zaključimo - ovo je ono što je žanama potrebno kako bi bile zaista zadovoljne u krevetu.
20.03.2014. - 09:00h

VELIKI, LEP I TVRD DUŠEK
Istina, neke žene tvrde da im više odgovara da je njihov dušek mekši, ali što je tvrđi to je bolji za kičmu. A što vas manje bole leđa, to ćete srećniji biti, tako da je na duge staze tvrd dušek prava stvar. Ako ste navikli na mekan dušek, možda vam zvuči ludo da bi tvr mogao da bude udobniji, ali kada se jednom priviknete, neće vam na pamet pasti da se vratite na mekan madrac.

VISOKA BAZA
Oko ovoga se većina žena slaže - što je krevet viši, to je lakše iz njega izaći. Pritom, visok krevet uvek izgleda lepše. Zato, ako tek kupujete krevet, neka on bude sa visokom, stabilnom bazom. Da bi žena bil srećna u krevetu, on mora da bude čvrst i stabilan.

PUNO JASTUKA I PREKRIVAČA
Veliki, mali, mekani ili tvrdi - kakvi god da su, jastuci su neophodni u svakoj spavaćoj sobi. Žene vole da se igraju sa različitim dezenima i bojava, a pošto retko ko ima novca da izmeni celu spavaću sobu kada to poželi, jastučnice su idealno rešenje za to. To je mala promena koja može mnogo da znači. A, na kraju krajeva, ko ne voli da se zavali u udobne jastuke?

LEPA POSTELJINA
Da li poznajete nekoga ko ne uživa u lepoj, sveže opranoj posteljini? Verovatno ne. Svaku ženu će usrećiti nova posteljina, lepih boja i zanimljivog dezena. Plus, ako se odlučite za narandžaste nijanse, to će vam dodatno podići raspoloženje - tako barem kaže psihologija boja. Zato, momci, ako želite da usrećite ženu u krevetu, kupite joj novu posteljinu.

SEKS (PONEKAD)
Ali ne uvek. I ne uvek u krevetu. Mada, ako ženi obezbedite sve prethodne stavke, veća je verovatnoća da će biti raspoložena sa seks, i to baš u tom visokom, tvrdom krevetu, punom jastuka i lepe posteljine.

Izvor: blic