Čišćenje mašine za veš nikad nije bilo lakše: Ubacite u bubanj tabletu za pranje sudova i gledajte (VIDEO)

Žene uvek misle da im je mašina za pranje veša čista. I zapravo, na prvi pogled i jeste. Ipak, u bubnju postoje skriveni delovi, u kojima se nakuplja prljavština i kamenac. Evo kako da učinite da vaša veš mašina zaista bude besprekorno čista.

Čišćenje veš mašine, foto: Printscreen/Tik Tok @jojo_con82
Čišćenje veš mašine, foto: Printscreen/Tik Tok @jojo_con82
.

Majka dvoje dece je na TikToku objavila je video u kojem je pokazala kako je očistila mašinu za veš. Njen snimak je veoma brzo postao viralan, a pratioci su bili oduševljeni.

"Moja mašina je izgledala čisto. Ipak, pogrešila sam... Živim u ovom stanu tri godine, mašina je bila ovde. Jednom mesečno je čistim sredstvima za čišćenje. Videla sam jedan video u kojem predlažu da se u mašinu ubace dve tablete za mašinu za sudove, kako bi se dubinski očistila. Odlučila sam da probam, nisam gajila preterane nade", kaže ova mama.

Ona je otvorila bubanj mašine i u njega stavila dve tablete za pranje sudova, a zatim zatvorila vrata. Uključila je mašinu na program za pranje pamuka na 60 stepeni.

"Koliko sam samo pogrešila", kaže žena pre nego što pokaže da je voda u mašini tamno braon od prljavštine. "Ovo je posle samo deset minuta..."

Nakon toga je zaključila: "Od sada ću češće praktikovati ovaj trik, sjajan je."

@jojo_con82

Cleaning the washing machine. it looks clean, how wrong was I... #cleantok #washingmachineclean #dishwashertablets #tryit

♬ Oh No - Kreepa