Ima 33 godine i postala je najmlađa baka: "Moram da objašnjavam da nisam tetka svojoj unuci"

Gema Skiner, čija je ćerka Mejzi rodila devojčicu, rekla je da su je medicinske sestre u bolnici zamenile za bebinu tetku.

Ilustracija, foto: Yuganov Konstantin / Shutterstock
Ilustracija, foto: Yuganov Konstantin / Shutterstock
.

Majka troje dece iz Amershama kazala je da u početku nije htela da je zovu baka, ali sada nakon rođenja unuke ipak joj se sviđa.

Skiner je rekla da se odlično zabavlja kad izvodi svoju unuku, pri čemu svi misle da je ona devojčicina majka. Ima tri ćerke, a najmalađa Bela ima samo četiri godine.

"Ove nedelje sam posetila školu s bebom, a ljudi su prilazili i pitali je li moja. Morala sam da objasnim da mi je ona unuka i bili su prilično šokirani", kazala je.

Gospođa Skiner je svoju najstariju ćerku Mejzi dobila 2004. godine kada je imala 16 godina. Ima još jednu ćerku Grejsi, koja ima deset godina, kao i najmlađu Belu.

Rekla je da je, kada je otkrila da je Mejzi trudna sa 17 godina, u početku bila zabrinuta, sećajući se sopstvenog iskustva kao majke tinejdžerke.

Sada, kaže da ne bi ništa promenila i da je Mejzi s lakoćom postala majka. Sa svojim dečkom, 19-godišnjim Džekom Vajterom, Mejzi je svojoj bebi dala ime Larosa Mej.

Izvor: b92.net