NE UMETE LEPO DA ZAPAKUJETE POKLON? Uz ove TRIKOVE to će se lako promeniti (VIDEO)

Rođendani, godišnjice, Nova godina, sve su to prilike da nekog obradujte i učinite srećnim. Ipak, problem nastaje kada poželite da savršeno upakujete poklon.

Pakovanje poklona, foto: ABO PHOTOGRAPHY/Shutterstock
Pakovanje poklona, foto: ABO PHOTOGRAPHY/Shutterstock
.

Korisnica društvene mreže Tik Tok pod imenom Mama_Mila_ na svom profilu podelila je nekoliko trikova i objasnila kako da svaki vaš poklon izgleda sjajno.

Dijagonalno pakovanje

Ovaj način pakovanja idealan je ukoliko nemate dovoljno ukrasnog papira. Bilo da poklon položite po kraćoj ili užoj strani, probajte da ga postavite dijagonalno i duže krajeve papira koji idu u trougao pričvrstite selotejp trakom.

Pogledajte kako to izgleda u videu:

.

Tradicionalno pakovanje poklona

Stavite papir na sto i preko njega poklon koji želite da upakujete. Onda izmerite i isecite papir. Trebalo bi da ga imate dovoljno da zaokružite celu kutiju i da vam ostaje samo malo više papira preko toga.

Poklon stavite tako da njegova gornja strana bude okrenuta na dole. Važno je da jednu ivicu papira blago preklopite kako biste sakrili isečenu ivicu. Preko nje zalepite selotejp traku. Pažljivo savijte gornje ivice i zalepite lepljivom trakom, kao što je prikazano u videu.

@mama_mila_

Reply to @rubygrace_2508 the traditional way to wrap a gift ? ##christmastiktok ##holidaytok ##howtowrapapresent

♬ Lasting Lover - Sigala & James Arthur

.

Osim ovih postoji još mnogo načina da upakujete poklone kao profesionalac, ovo je jedan od njih.

Obična papirna kesa postaje neobična

Ukoliko nemate ukrasni papir, a žurite i važno vam je da vam poklon što pre bude spreman, idealan način da ga zapakujete jeste da ga stavite u obučnu papirnu kesu. Pantljike na kesi provucite kroz rupe na suprotnoj strani i zategnite. Na ovaj način će se kesa zatvoriti na vrhu, poklon se neće videti, a vi ćete biti srećni i zadovoljni.