Sa 62 godine zatrudnela posle menopauze: Kritikuju je zbog godina, ali ima i onih koji tvrde "Starost nas ne definiše"

Dženi ima 62 godine i nakon 16 godina menopauze sada je u drugom stanju. Za samu Dženi saznanje da je trudna bilo je izuzetno veliko iznenađenje.

Ilustracija, foto: Tanya Yatsenko / shutterstock
Ilustracija, foto: Tanya Yatsenko / shutterstock
.

Dženi, koja se na mrežama potpisuje kao Jennys.reviews, opisuje svoju bebu kao "čudo". Pošto je u pitanju gerijatrijska trudnoća, istinski se iznenadila i ona i njen partner koji ima 72. godine i prošao je vazektomiju.

Ovaj slučaj je zainteresovao mnoge i svakodnevno dobija pitanja vezana za trudnoću, kao i da li je podvezala jajnike: "Ne, moji jajnici nisu bili podvezani, ali moj muž je imao vazektomiju", objasnila je u jednom video-snimku na svom nalogu na Tiktoku.

Ima dva sina, a bebu ona i suprug smatraju čudom. Aktivna je na mrežama, objavljuje redovno postove. Isticala je da kada je otkrila da je trudna, mnogi su govorili da je prestara, a njenom partneru su se divili. Dženi često na duhovit i sarkastičan način odgovara na pitanja pratilaca.

.

Termin za porođaj je 25. novembar, a neki korisnici ne veruju da ima 62. godine, već smatraju da ona i partner ne govore istinu. Drugi pak hvale što će postati majka i govore joj "Starost nas ne definiše".

Izvor: superzena.b92.net / Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели The Good Wifey (@jennys.reviews) Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели The Good Wifey (@jennys.reviews)