Dom i porodica

SAČUVAJTE IH ZA SEBE: Ovo su stvari koje ne treba da delimo sa partnerom

Iako među partnerima treba da vlada poverenje postoje neke stvari koje je ipak bolje zadržati za sebe. Bez obzira na to koliko ste bliski i mislite da on ili ona treba da znaju sve o vašim sklonostima i prošlosti razmislite kakve to posledice može da ima na vašu vezu.

21.08.2021. - 10:00h
Srećan par
Srećan parfoto: pink panda/Shutterstock

Vaše lozinke

Ovde se pre svega misli na one sa društvenih mreža. Njihovo odavanje partneru potpuno je nepotrebno i može izazvati još više svađa, u slučaju da vidi nešto što mu se ne sviđa ili nešto pogrešno protumači. Takođe, nemojte ni vi njega prisiljavati da deli svoje lozinke s vama. Uvek je bolje verovati partneru kada je virtuelna stvarnost u pitanju.

Seksualne avanture iz prošlosti

Ne, niste dužni da mu ottkrijete koliko ste seksualnih partnera imali dosad. Takođe, kada je u pitanju seksualni život, ono što on takođe ne mora da zna jesu detalji istog s vašim bivšim partnerima. Nikome nije lako da sluša takve stvari, koje bi takođe mogle da pobude nesigurnost i ljubomoru u njemu, pa imajte to na umu, pre nego se otvorite o toj temi, piše Avaz.ba.

Da vam se ne sviđa neki član njegove porodice

Bilo da se radi o njegovoj mami, koja voli da pametuje, sestri koja vas neprestano ispituje da li ste dovoljno dobri za njega ili nekom trećem. Priznate li mu da vam se ne sviđaju, on će se samo osetiti rastrzano, kao da mora da bira. Šta god da treba da uradite kada je njegova porodica u pitanju, uradite sa smeškom, a dalje po svome.