ON JE OSVOJIO INSTAGRAM: Kada ga žena pita šta rade deca, on joj šalje odgovor od kojeg se mnogim mamama "diže kosa na glavi"

Kada deca ostanu sa tatama kod kuće mnoge mame s strepnjom šalju poruke kako bi proverile šta rade. Jedan dovitljivi otac svojoj izabranici svakodnevno na te poruke odgovara slikama od kojih se mnogim mama "diže kosa na glavi".

Tata je jedna od najvažnih figura u životu dece, foto: fizkes/Shutterstock
Tata je jedna od najvažnih figura u životu dece, foto: fizkes/Shutterstock
.

Svi u životu poznajemo nekog čoveka koji kao da je rođen za ulogu najboljeg tate na svetu ili je tata uvek spreman za šalu i igru sa svojim klincima i čini sve što može da bi im ulepšao detinjstvo baš na poseban način.

Tata dvoje klinaca, Keni Deus, iz belgijskog Antverpena, jedan je od njih.

Kad god bi čuvao svog prvorođenog sina Aleksa, njegova supruga i Aleksova mama poslala bi poruku da pita je li sve u redu i pitala šta njih dvojica rade.

Tako je Keni došao na ideju: Započeo je s fotošopiranjem odgovora na pitanja svoje devojke, pa joj je slao poruke sa fotografijama na kojima su on i mališan bili u raznim opasnim, avanturističkim i komičnim situacijama, prenosi ženskikutak.rs.

Na jednoj od fotografija drži bebu dok vozi skejt, na drugoj dete sedi na vrhu merdevina i drži četku kojom navodno farba zid. Situacije su zaista zapanjujuće.

.

Ove autentične fotke pokupile su simpatije veliko broja njegovih pratilaca, ali i izazvale brojne komentare.

Neki su bili pozitivni, dok su drugi s čuđenjem iskazivali svoje nezadovoljstvo ponašanjem ovog zanimljivog tate.

Keni kaže da za većinu slika treba puno vremena, jer želi da izgledaju realno.

Njego hobi mu je u vreme pandemije dobro došao da ga primeti veći broj pratilaca na Instagramu, te da počne da komunicira s više ljudi nego ikad. Više fotografija možete pogledati na LINKU.