Sa MALOM količinom NOVCA: Pet sjajnih ideja uz koje će vaša kuhinja izgledati LUKSUZNIJE!

Često poželimo da naša kuhinja izgleda poput kuhinje profesionalnih kuvara koji vode popularne emisije. Možda nije moguće da priuštimo profesionalnu opremu, ali uz nekoliko ideja kuhinja može da deluju luksuznije i skuplje.

kuhinja, foto: Piixel Thing/Shutterstock
kuhinja, foto: Piixel Thing/Shutterstock
.

Bela boja

Bela boja pored toga što daje vizuelnu širinu, obezbeđuje i luksuzan utisak, čistog i svedenog ambijenta. Uz pomoć dekorativne lepljive folije promenite izgled vaših kuhinjskih frontova, piše lepaisrecna.mondo.rs.

Čist frižider

Iako su magnetići i sličice drage uspomene koje nas često odvode na daleke desinacije ili podsećaju na putovanja, mnoštvo detalja na frižideru, zidovima i uopšte ravnim površinama nikako ne deluje smirujuće, a samim tim ni luksuzno. Odložite ih u neku kutiju za uspomene, a vaš frižider neka zablista.

Atraktivne ručice

Kuhinjski nameštaj je podjednako atraktivan kao i oprema: armature i ručice čine njegov doživljaj potpunim. Zamenite stare ručice novim, prema vašem stilskom izboru - neka budu rustične, moderne ili klasične.

Nove armature

Stare kuhinjske slavine ne deluju uvek privlačno, čak iako ih izribate i očistite temeljno. Danas su mnogi atraktivni modeli pristupačni u specijalizovnaim prodavnicama za kuhinju i kupatilo.

Rasveta

U svakom ambijentu rasveta ima ključan značaj kada je u pitanju atmosfera. Dodajte male zidne ili stone lampe koje će davati lokalno svetlo i time intimniju atmosferu.