Nasledila sam roditeljsku kuću i SESTRA MI STALNO DOLAZI SA DECOM: Nakon ovog INCIDENTA su se požalili mami na mene, a sada...

Rasprava koja je na društvenim mrežama izazvala mnogo pažnje!

Ilustracija, foto: Mangostar/Shutterstock
Ilustracija, foto: Mangostar/Shutterstock
.

- Moja kuća je mesto gde se održava većina porodičnih okupljanja, pošto sam ja nasledila kuću naših roditelja nakon njihove smrti. Sestra se odselila, ali kao i ostatak porodice, redovno i često dolazi u goste.

Međutim, njena deca su nevaspitana. Tokom prethodne dve njihove posete, deca su mi pojela sav sladoled i uz to su isflekali celu kuću. Bila sam van sebe od besa. Nemam ništa protiv da svako uzme po jedan sladoled, ali oni uzmu po pet, a uzmu i da ponesu kući.

Znam da je vaspitavanje dece slaba tačka mojoj sestri i stvarno nikad nisam to spominjala jer znam da svakako ne bi ništa pomoglo, samo bismo se posvađale. Zato sam rešila da stavim katanac na frižider. Kada su došli sledeći put, požalili su mi se da je frižider zaključan. Kratko sam odgovorila da znam da je zaključan, bez objašnjavanja.

Deca su onda otišla da se žale mojoj sestri. Opet sam i njoj rekla samo da znam da je zaključan. Sestra me je onda pitala da dam deci sladoled, a ja sam odbila i rekla joj otvoreno koji problem imam sa njima.

Sestra je potpuno podivljala i rekla mi je da se grozno ponašam prema njoj i njenoj deci, da je to samo glupi sladoled i da sam škrta i bezobrazna. Pobesnela je i onda je otišla sa decom kući.

Sad se ja pitam ko je tu u pravu i da li sam možda pogrešila? - glasi pitanje ove žene.

Tema je izazvala mnogo pažnje na Redditu, a forumaši su se usaglasili da je postupak ove žene potpuno opravdan, prenosi Žena.blic.

- Bitno je da je ona shvatila da se ne radi o ceni sladoleda, već o njihovom stavu prema tvojim stvarima. Ako si joj to objasnila, mislim da nema razloga da se ljuti.

- Bojim se da tvoja sestra nije shvatila poentu tvoje ljutnje, da su deca nevaspitana.

- Ona je ta koja je bezobrazna, sigurno je primećivala i nered koji prave i sladolede koje uzimaju a ništa im nije rekla - pišu forumaši.