Ćerka Kejt Vinslet ima 20 godina i krenula je maminim stopama: Da li vam liči na mamu?

Verovatno ste je videli, ali nikad je ne biste povezali sa Kejt Vinslet.

Mama Kejt, foto: Profimedia
Mama Kejt, foto: Profimedia
.

Mia Triplton, dvadesetogodišnja ćerka glumice Kejt Vinslet, koju je dobila u braku s bivšim suprugom Džimom Tripltonom, tiho se počela baviti glumom, a da niko nije znao ko je njena majka.

Da je ćerka Mia Triplton krenula njenim stopama, Vinslet je nedavno otkrila u emisiji Lorejn Keli, ali budući da se prezivaju drugačije, niko to dosad nije primetio.

"Ima 20 godina i glumi. Sada je u Češkoj, u kojoj uskoro počinje da snima televizijsku seriju", otkrila je Vinslet.

.

Slavna glumica kaže da je oduvek smatrala da će ćerka krenuti njenim stopama.

"Znala sam da me to čeka, a onda mi je pre nekoliko godina rekla da bi se volela okušati u tome", rekla je Vinselt.

S drugačijim prezimenom, kaže glumica, njena holivudska veza nije otkrivena pa je prvu ulogu dobila potpuno samostalno. Triplton je nedavno glumila u filmu "Senke".

.

"Za nju je izvrsno bilo to što ima drugačije prezime pa se provukla ispod radara. Ljudi koji su je angažovali nisu znali da je moja ćerka, što je, naravno, bilo važno za njeno samopouzdanje", rekla je Vinselt.

Glumica je za Mijinog oca bila udata od 1998. do 2001. godine, a 2003. udala se za američkog redatelja Sema Mendesa. S njim je dobila danas 17-godišnjeg Džoea, iste godine kad su se razveli. Sada je u braku s Edvardom Abelom Smitom, s kojim ima sedmogodišnjeg sina Bara.

U prošlogodišnjem intervjuu za Variety Mia je otkrila da je film "Senke" bio prvi na čijoj se audiciji pojavila.

"Upravo sam bila završila školu, oslobodila se pakla ispita i osećala se uzbuđeno, nervozno i spremnom da krenem na audicije, nadajući se da će mi se pojaviti prilike. Samo sam se nadala da ću dobiti šansu učiniti ono što sam toliko dugo želela," rekla je Mia Triplton.

Što se tiče njenih veza s Holivudom, Triplton je rekla da su posete njenoj majci oskarovki na snimanjima bili posebna poslastica u kojoj nije često imala priliku uživati.

"Nikad zapravo nisam provodila puno vremena na setovima na kojima je radila moja mama. To je uvek bila posebna poslastica. Sasvim je drugačije iskustvo kad si deo toga, a ne samo nešto što promatraš s vremena na vreme. Stvarno razumem zašto nam je mama naglašavala koliko je to težak posao. U pravu je! I svidelo mi se do poslednje sekunde", rekla je Mia.

Izvor: tportal