Hurem pokazala drugu ćerku

Glumica Merjem Uzerli, poznata po ulozi sultanije Hurem u seriji "Sulejman Veličanstveni", u januaru ove godine rodila je svoje drugo dete - ćerkicu Lili Koi, a sada je podelila i prvu fotografiju ove devojčice.

Merjem Uzerli, foto: Profimedia
Merjem Uzerli, foto: Profimedia
.

Merjem je na Instagramu, gde je prati više od 6,5 miliona ljudi, objavila fotografiju sa malenom Lili, ali i sa starijom ćerkom, sedmogodišnjom Larom.

Ova fotka oduševila je njene pratioce, pa nije ni čudo što je prikupila 600 hiljada lajkova, ali i more predivnih komentara. Publika tvrdi da je njena tromesečena beba "najslađa na svetu", i da neodoljivo liči na nju.

Inače, Merjem je Lili Koi dobila sa partnerom čiji identitet nije otkrila javnosti, ali je potvrdila da žive zajedno i da je srećno zaljubljena.

Ova 37-godišnjakinja je prvu ćerku dobila u vezi sa biznismenom Kanom Atesom, ali je dok je bila trudna odlučila da ga ostavi i da bude samohrana majka, s obzirom da ju je on primoravao na abortus. To je bio veoma težak period za nju, a problemi na privatnom planu odrazili su se i na njenu karijeru.

"U Antaliji sam bila dobila nagradu za glumu, a te večeri sam pokušala da se ubijem. Otišla sam u hotelsku sobu i bacila sam statuu razbivši je, bila sam potpuno luda i isekla sam ruke, krv je bila svuda. Htela sam da se bacim sa balkona jer sam u tome videla jedini izlaz. Htela sam da nestanem, da me nema, da sam mrtva. U smrti sam videla spas. Psihički sam bila jako loše", priznala je ona jednom prilikom.

Na sreću, sada su nevolje iza nje, a Merjem je ispunjena na svim poljima.

Pogledajte ponosnu majku sa ćerkama OVDE