Otkrila NOVI NAČIN SUŠENJA VEŠA i zaključila da je jedini ispravan! Ali... Ima i onih koji misle da je SULUD!

Otkrila novi način kačenja veša i zaključila da je jedini ispravan, no drugi smatraju da je sulud

Ilustracija, foto: Syda Productions/Shutterstock
Ilustracija, foto: Syda Productions/Shutterstock
.

Svako ima svoj način kačenja veša na sušilicu, a jedna mama smatra da postoji mnogo bolje rešenje od onog kad štipaljke stavljate na vrh.

Fejsbukom se širi fotografija opranog veša, a ispod njega i komentar pomenute gospođe da je to jedini pravilan način. Na fotografiji se vidi peškir koji je okačen na sušilicu, ali štipaljke nisu zakačene na vrh, već sa strane.

- Mislim da je ovo ispravan način korištenja štipaljki, a ne stavljanje na vrh. Ceo život to radim pogrešno. Šta mislite? - napisala je u opisu.

Ovako se pravilno kači veš... Da li? Posted by Jana Bucković on Friday, April 16, 2021

Njena objava je izazvala burne rasprave. Dok se nekima ideja svidela, drugi su komentisali da je ova ideja 'luda'.

- Odeća bi se zbog vetra skupila i ne bi se osušila. Stavljanje štipaljki na vrh omogućava da on ostane na mestu i da se osuši pravilno i ravnomerno - bio je jedan komentara.

Mnogi su se složili da bi veš bilo nemoguće brzo skupiti u slučaju kiše jer bi štipaljke bilo teže pronaći. Ali, bilo je i onih koji su se složili sa ovom metodom tvrdeći da je to najbolji način. Jedna žena je komentisala da ovaj trik koristi kada putuje svojom kamp kućicom kako bi sprečila da joj odeća odleti, prenosi 24sata.hr.

- Ponekad koristim čak četiri štipaljke, dve na vrhu, a dve sa strane, i to mi odgovara - rekla je.