Uz ova 3 KUHINJSKA APARATA ješćete omiljenu hranu, a biti FIT i ZDRAVI!

Zdrava ishrana organizmu donosi brojne benefite. Snabdevajući telo energijom hrana koju jedemo ima uticaja i na različite zdravstvene aspekte, pa je tako naučno dokazano da može doprineti održavanju fit figure, ali i da ima uticaja na oboljenja kao što su: dijabetes, kardiovaskularni problemi, pa čak i na memoriju.

PR
Ilustracija, foto: Serghei Starus/Shutterstock
Ilustracija, foto: Serghei Starus/Shutterstock
.

I pored svih znanja o zdravlju koje posedujemo, u svetu nikad nije bilo više dijabetičara, obolelih od kardiovaskularnih problema i ljudi koji se bore s gojaznošću.

Zbog čega?

Pre svega brzog načina života i nedovoljno vremena za posvećivanje pripremi obroka. Ipak, i za ovo postoji rešenje, pa nedostatak vremena više nije izgovor.

Dostignite sve benefite zdrave ishrane uz ova 3 kuhinjska aparata. Savremeni kuhinjski aparati u ulozi saboraca zdrave ishrane

Pored svih mana modernog načina života, imamo i na mnogo čemu da mu budemo zahvalni. Prevashodno na visokom tehnološkom napretku, koje podrazumeva i na stotine aparata i uređaja osmišljenih tako da nam pojednostave život, uštede vreme, a ukoliko ih pažljivo biramo - i pomognu da poboljšamo kvalitet života.

Lupo Marshall je online prodavnica kućnih i kuhinjskih aparata čiji je asortiman pravi primer pažljivo selektovanih uređaja kreiranih s ciljem da urade upravo to - poboljšaju kvalitet svakodnevice, a tako i života, savremenom čoveku. Evo kojim uređajima već danas treba da date priliku da sudeluju u pripremi zdrave hrane koju ćete obožavati!

Friteza za prženje bez ulja, foto: Promo/Lupo Marshall
Friteza za prženje bez ulja, foto: Promo/Lupo Marshall
.

Uz fritezu na vruć vazduh i dalje možete da spremate svoja omiljena jela

Kupite fritezu za prženje bez ulja i više nikada nećete imati osećaj krivice posle uživanja u hrskavim i preukusnim obrocima!

Zamenite kupovne sokove domaćim, foto: New Africa/Shutterstock
Zamenite kupovne sokove domaćim, foto: New Africa/Shutterstock
.

Ne morate se odricati pomfrita, omiljene karađorđeve šnicle, pa čak ni krofnica ili pohovanih ribljih štapića. Sve ovo i dalje možete svakodnevno jesti, ali u sasvim drugačijoj režiji - umesto prženja u dubokom ulju, omiljena jela sada možete prepustiti fritezi koja radi na vruć vazduh i sva jela priprema bez kapi ulja.

Osim niže kalorične vrednosti, obroci su uz pripremu bez ulja i mnogo zdravija. Najbolje od svega je što friteza bukvalno sve radi umesto vas, pa više ne morate ni da stojite ispred tiganja kako biste bili sigurni da će se jelo sa svake strane propržiti jednako dobro.

Lupo Marshall tako i prženje uspeva da učini zdravim, brzim i jednostavnim!

Ilustracija, foto: Photographee.eu/Shutterstock
Ilustracija, foto: Photographee.eu/Shutterstock
.

Zamenite kupovne sokove domaćim i osetite ukus prirode

Kvalitetan sokovnik za hladno ceđenje iz Lupo Marshall asortimana je sve što vam je, uz par voćki, potrebno da svaki dan započnete ukusnim i potpuno prirodnim sokom punim vitamina! Voće se u njemu cedi lakše nego ikada, a sok zahvaljujući hladnom ceđenju zadržava sve nutritivne vrednosti.

Ovakav uređaj pruža vam mogućnost i da istražujete.

Jedan dan ćete u njega ubaciti jabuku i šargarepu, a sledeći narandžu pomešati sa cveklom. Otkrićete pravo carstvo prirodnih ukusa, čiji vam je spoj do sada delovao nezamislivo. Vremenom ćete kreirati i autentični sok, po vašoj recepturi!

Ne samo da posedovanje ovakvog sokovnika u kuhinji pruža odličnu zamenu za kupovne sokove pune šećere i aditiva, već i savršenu alternativu slatkišima. Kada vam zafali slatkoće, dovoljno je da omiljeno voće stavite u sokovnik i sačekate da učini magiju - momentalno će vam utoliti poriv za nezdravim slatkišima!

.

Nutritivna bomba u jednoj čaši - obezbedite organizmu sve korisne nutrijente

Nutri blender za smuti i zdrave obroke obavezan je stanovnik kuhinje svakog ko vodi računa o svom zdravlju. Ukoliko vam se čini nemogućim da kroz jedan obrok unesete i biljna vlakna, i proteine, i vitamine, minerale, probiotike, pa čak i zdrave masti i složene ugljene hidrate - Lupo Marshall je tu da vas opovrgne.

Nutri blender neverovatno praktičnog dizajna i zavidne snage od 700 W predstavlja savršeno rešenje za sve ljubitelje smutija, ali i one koji to nisu, ali nemaju mnogo vremena da pripremaju obroka kojima će zadovoljiti potrebu organizma za svim potrebnim nutrijentima.

Ukoliko je vaš životni tempo takav da je vrlo zahtevno i praktično nemoguće iz korena promeniti navike i zauzeti drugačiji odnos prema svom telu i duhu - nutri blender je savršeno rešenje. Šaka voća, povrća, orašastih plodova, integralnih žitarica i probiotskog jogurta nadoknadiće potrebe organizma u samo jednoj čaši i to za svega nekoliko minuta.

Fali vam ideja za idealan smuti?

Evo i predloga za ukusan, a nutritivno bogat napitak:

  • 1 banana (odličan izvor minerala, vitamina B6 i vlakana),
  • šaka baby spanaća (bogat kalcijumom i gvožđem),
  • 6 badema (riznica vitamina E i zdravih masti),
  • kašičica cimeta (vitamin A i minerali),
  • kašičica kokosovog proteina (idealan izvor proteina),
  • čaša probiotskog jogurta (probiotici su odlični za crevnu floru i digestivni sistem).

Uključite Lupo nutri blender i za manje od jednog minuta vaš fenomenalan smuti obrok je spreman! Zamislite koliko bi vam organizam bio zahvalan da ga pijete svakog dana?!

Ovaj nutri blender možete koristiti i za pravljenje smese za zdrave kolače, torte i palačinke. Ima još jedan važan adut: pravljenje prirodnih kašica i zdravih smutija za najmlađe, čini najlakšim do sada!

Nikada nije bilo lakše odužiti se organizmu na svoj toj energiji koju nam svakodnevno pruža, zar ne?

Ne čekajte ni dana i već danas nabavite kuhinjske aparate uz čiju ćete pomoć dostići dugo željenu ravnotežu. Posetite Lupo Marshall online prodavnicu i iskoristite benefite sigurne i brze Internet kupovine. Poručeni uređaji na željenu adresu stižu u najkraćem roku!