Pogledajte ovaj VIRALNI SNIMAK koji pokazuje koliko su varjače i drvene kašike STVARNO PRLJAVE i kako ih LAKO možete OČISTITI!

Zanimljiva je činjenica da nas većina svakodnevno čisti svoje domove, počevši od temeljnog čišćenja svakog dela doma do onih sitnica i detalja koje skoro niko ni ne vidi, a opet ponekad se čini da nikada nisu dovoljno čisti.

drvene kutlače, foto: Andrea De la Parra/Shutterstock
drvene kutlače, foto: Andrea De la Parra/Shutterstock
.

Šta god radili i koliko god često čistili uvek postoje delovi koji su nam ili promakli našom greškom ili ih u neznanju potpuno pogrešno čistimo.

U snimku koji je za kratko vreme postao viralan, 20-godišnja studentkinja Boni Mek Namara pokazala je kako se ispravno čiste drvene kašike koje svakodnevno koristimo u kuhinji.

Kada ste vi zadnji put očistili svoje drvene kašike? Mislimo, baš temeljito očistili?

Verovatno nikada, jer ste uvek mislili da su apsolutno čiste kada ih izvadite iz mašine za pranje sudova. da su čiste kada izađu iz mašine za pranje suđa. Nakon ovog videa, zaključili smo da smo daleko od istine.

.

Drvene kašike kao takve su inače jednostavni kuhinjski pribor kako u izradi tako i u konačnoj obradi, uglavnom ne sadrže nikakve premaze ni zaštitu pa su zbog toga jako često izložene brzom propadanju kao i upijanju različitih mirisa i ostataka hrane, piše tuzlanski.ba.