Dom i porodica

Riz Viterspun se slikala sa ćerkom: "Kako ti je ukrala čitavu facu"

Glumica Riz Viterspun objavila je na Instagramu fotografiju sa dvadesetjednogodišnjom ćerkom Avom Filip i dobila mnoštvo komplimenata.

11.12.2020. - 12:00h
Riz Viterspun
Riz Viterspunfoto: Photo by Jeff Spicer/Getty Images, Getty Images Entertainment

Riz (44) i Avin otac, Rajan Filip venčali su se 1999, ali njihova ljubav je prestala pre 13 godina. Otišao je svako na svoju stranu, podigli su decu, a onda i pronašli nove partnere i dobili sa njima po jedno dete.

Riz je aktivna na društvenim mrežama, a ovih dana je ponovno oduševila sve one koji je prate jer je objavila fotografiju sa svojom ćerkom Avom.

Obožavaoci holivudske glumice jednostavno ne mogu da se načude koliko su slične. To ih već mesecima iznenađuje, a mnogi su i ovaj put priznali kako su ih jedva raspoznali.“Kako ti je ukrala čitavu facu?”, konstatovala je jedna obožavateljka, dok je druga zaključila: "To ti je ćerka?"

Riz se našalila da je morala da moli svoje najstarije dete da nosi isti džemper kao ona jer se tada ne zna koja je koja. Glumica je ćerku dobila sa glumcem Rajanom Filipom (46), a svaki put kad objave zajedničke fotografije, komentari su preplavljeni natpisima o "bliznakinjama".

Riz i Filip venčali su se 1999, a upoznali su se na njenom 21. rođendanu, dakle, dve godine ranije. Imaju dvoje dece, Avu i sina Dikona (17). Rastali su se pre 13 godina, a otada je svatko dobio još jedno dete, pišu strani mediji.

Riz se udala za Džima Tota 2011. i godinu dana kasnije dobili su sina Tenesija (8), dok je Rajan 2011. dobio ćerku Kailani (9) sa bivšom devojkom Aleksis Knap.

Izvor: b92.net / 24sata.hr