U našem bračnom krevetu je spavala sa drugim: Neoprostivo

Mislio sam da smo srećni, a ona me šokirala.

Ilustracija, foto: Depositphotos/TarasMalyarevich
Ilustracija, foto: Depositphotos/TarasMalyarevich
.

"Verovao sam da sam u srećnom braku već 10 godina. Moja supruga ima 35 godina, a ja 38. Ona radi kao pekar, a ja kao računovođa. Imamo tri dečaka starosti ispod osam godina.

Pre šest meseci ona je izgledala tako nesrećno. Pomislio sam da je to zbog dece, da joj je teško da ih čuva, jer smo svi bili zatvoreni u kući zbog pandemije. Čim je prošao prvi talas, ja sam decu odveo kod moje majke za vikend kako bi ona mogla malo da se odmori.

Mislio sam da ako joj dam šansu da se odmori, sve će biti dobro. Kada sam se vratio kući, supruga me pitala da li možemo da razgovaramo o onome što je muči.

Seli smo i ona mi je priznala da se zaljubila u drugog muškarca. Bio je redovna mušterija u pekari u kojoj je radila. Počeli su da se dopisuju na Fejsbuku i prosto su kliknuli. Kada sam bio sa decom kod majke, ona je izašla sa njim u šetnju.

Počeo sam da vičem: "Da li si spavala sa njim? Da ili ne?"

Kroz suze mi je priznala da su spavali u našem krevetu, ali da se pokajala odmah nakon toga, te da je prekinula svaki kontakt sa tim muškarcem.

Plakala je i pričala kako moramo da ostanemo zajedno zbog dečaka, kako se više tako nešto neće ponoviti...

Od tog momenta prošla su tri meseca, a ja još uvek ne mogu ni da je pogledam. Proklinjem sebe što sam je upoznao, što sam sa njom osnovao porodicu, što nisam primetio znakove prevare, ali ništa mi to ne vredi..." - priznao je očajan muškarac za sajt The Sun.

Sa rubrike Draga Deidra, ovako su mu odgovorili:

"Vaša supruga mora da radi mnogo na tome da opet stekne vaše poverenje. Zbog sinova koje imate, vredi da pokušate da stvari vratite na staro. Pokušajte sa bračnim savetovanjem, provedite više vremena zajedno i osvežite svoj seksualni život."

Izvor: stil