Bebu ugrizla otrovnica skrivena u njenim igračkama!

Majka iz zapadnog Tenesija upozorila je druge roditelje da budu oprezni gde smeštaju igračke svoje dece nakon što je njenu 19-mesečnu kćerkicu ugrizla zmija otrovnica tačno ispred njihovih vrata.

Ilustracija, foto: Depositphotos/wrangel
Ilustracija, foto: Depositphotos/wrangel
.

- Emi Džo, moja beba, prišla je tamo gde su joj igračke i počela da vrišti. Moja dadilja je pogledala i rekla da je videla zmiju - rekla je Kejt Gardner Foust.

Devojčicu je napala zmija "Copperhead" ili u prevodu bakrena glava, latinskog naziva Agkistrodon contortrixi, koja je endemska vrsta u južnom i istočnom delu SAD i Meksiku.

Devojčicu je ugrizla za stopalo, a roditelji su je odmah odveli na hitnu, prenosi KTVZ.

- Povraćala je, jako ju je bolelo. Jedino što sam mogla da učinim bilo je da je držim, pokušam da je smirim i utešim - rekla je potresena majka.

.

U svom postu upozorenja na Fejsbuku, ova majka je napisala:

"Moju dragocenu Emi Džo, staru 19 meseci, ugrizla je ova zmija. Skrivajući se pokraj naših zadnjih vrata među njenim igračkama. Mnogi od vas pitali su koliko je velika bila zmija. To je to. Na pitanje u bolnici čime ju je moj muž Logan ubio, ni sam nije znao. Valjda s prvom stvari koja mu je došla pod ruku, adrenalin ga je poneo. Oboje smo se nadali da je to bezopasna zmija, ali kad se Logan vratio i premestio igračke, srce mu je otišlo u želudac. Molimo vas, proverite igračke svoje dece pre nego što izađu da se igraju. Ovo je za nas oboje bio vrlo naporan i emotivan proces. Videti svoju bebu kako je boli znajući da ništa ne možete da učinite jedna je od najtežih stvari koje možete da preživite kao roditelj."

Kasnije je zahvalila svim ljudima na njihovim molitvama i javila da je Emi Džo kod kuće, te da joj je mnogo bolje, iako joj je noga još uvek osetljiva, prenosi 24sata.hr.