Tom Kruz se nikada nije borio za starateljstvo nad ćerkom Suri i to mu fanovi zameraju

Devojčica od šeste godine živi sa majkom, glumicom Kejti Holms, a kao glavni "krivac" za Tomovo otuđenje od kćerke pominje se, ko drugi nego Sajentološka crkva!

Tom Kruz, foto: Photo by Christopher Jue/Getty Images for Paramount Pictures
Tom Kruz, foto: Photo by Christopher Jue/Getty Images for Paramount Pictures
.

Iako je od njihovog razvoda prošlo već osam godina, brojne su pitanja ostala bez odgovora po pitanju odnosa Toma Kruza (58) i Kejti Holms (41) koji su tokom šest godina braka dobili danas 14-godišnju kćerku Suri. Kontroverzni glumac, koji je ujedno i jedan od najpoznatijih članova Sajentološke crkve, tokom poslednjih nekoliko godina neretko se nalazio na meti kritičara zbog lošeg odnosa koji ima s kćerkom, a brojni obožavaoci mu zameraju i to što se za tada šestogodišnju kći nije više borio na sudu.

Iako su u medijima kolale razne teorije u pogledu toga zašto je Tom tako brzo digao ruke od starateljstva nad devojčicom, kako piše Entertainment Times, sada je napokon poznat pravi razlog takve glumčeve odluke. Naime, kada je bivši par obznanio razvod, na iznenađenje mnogih, dogovor oko starateljstva nad Suri postignut je za manje od nedelju dana, pa su se tada, bez drame i medijskog prepucavanja, dogovorili kako će imati zajedničko starateljstvo. Međutim, ubrzo nakon toga, Kejti se sa kćerkicom preselila u Njujork i od tada su malena i otac izgubili kontakt.

.

Prema navodima pomenutog portala, razlog takvog Tomovog ponašanja i 'dizanja ruku' od kćerke leži upravo u činjenici da je pripadnik Sajentološke crkve koja mu sve ove godine brani kontakt s devojčicom, jer ona sama nije članica iste. Iako je sama Crkva to demantovala, u jednom od intervjua, glumac je priznao kako je bivša supruga podnela zahtev za razvod jer se plašila upravo toga - kako će on, sa Sajentološkom crkvom, imati preveliki uticaj na njihovu kćerku, jer su i njegovo dvoje starije djece, kćerka Izabela i sin Konor, koje je usvojio u braku s Nikol Kidman, takođe pripadnici pomenute crkve.

Izvor: stil