Dom i porodica

Uz pomoć jednostavnih trikova izbacite NEGATIVNU energiju iz kuće!

Ako se često svađate sa drugima možda treba da promenite nešto u životnom okruženju. Očistite životni prostor od negativne energije i privucite lepa dešavanja.

20.09.2020. - 10:10h
Sreća se može dozvati
Sreća se može dozvatifoto: Depositphotos/monkeybusiness

Redovno čistite kuću

Prljavština i nered privlače negativnu energiju koju izbacuejte svaki put kada očistite kuću. redovno usisavajte i brišite prašinu. Pre spavanja operite sve sudove!

Promenite raspored nameštaja

Najamnje jednom mesečno promenite mesto nekom komadu nameštaja, jer će to omogućiti drugačiji protok energije. U sredini sobe treba da bude slobodan prostor. Popravite sva vrata koja se ne zatvaraju. Bacite sve polomljene i pokvarene stvari.

Upalite malo žalfije

Jedan od najstarijih načina stvaranja pozitivne energije je paljenje žalfije. Ona oslobađa sastojke koji opuštaju i uništavaju više od 90 odsto bakterija u vazduhu. Malo suve žalfije zapalite u keramičkoj činiji i odmah ugasite. Dok dimi nosite posudu kroz dom.

Pustite sunce i vazduh unutra

Svako jutro širom otvorite prozore da svež vazduh i sunčevi zraci uđu u dom. Tako će izaći negativna energija. Popijte jutarnju kafu blizu prozora.

Biljke za atmosferu

Neke biljke imaju sposobnost da neutrališu negativnu energiju, a takve su: bambus, orhideja, krasula, aloje vera, spatifilum... Redovno uklanjajte suve listove!

Izvor: magazin cica