"Nama tako prija i tako provedemo kvalitetno vreme" Jelena Đoković pokazala šta radi sa ĆERKOM i izazvala lavinu komentara (VIDEO)

Ispod videa, Jelena je postavila pratiocima veoma važno pitanje...

.

Supruga našeg proslavljenog teniserea Novaka Đokovića, Jelena, na svom Instagram profilu podelila je snimak na kome se vidi kako ćerku Taru uči engleski jezik. Zbog načina na koji to radi, dobila je brojene pohvale pratilaca!

- Uživamo da gledamo slike, pa smo radoznali da razumemo i reči, pa uz put malo i promenimo jezik. Nama tako prija i tako provedemo kvalitetno vreme. Svako dete je drugačije i posebno, pa verujem da i vi imate neke svoje načine da uvedete vaše dete u svet knjiga. Jel imate neke omiljene knjige? Dok su deca mala, kao sunđeri upijaju nova znanja. Mnogo im je lakše da tada nauče jezike i jedan od načina može biti da im se čitaju priče. Da li čitate deci? - upitala je Jelena svoje pratioce.

Usledila lavina pozitivnih komentara roditelja koji su se složili sa Jeleninim metodom učenja stranog jezika, a i mama i ćerka su dobile brojne pohvale i čestitke! "Bravo mama", "Bravo Tara", pisalo je u komentarima ispod videa.