U toku samo tri nedelje čuveni voditelj je ostao bez dvoje dece: Nijedan roditelj ne bi trebalo da sahrani svoje dete

Izvori bliski porodici tvrde da je poznati voditelj Lari King potpuno slomljen od tuge, a posebno ga je dotukla činjenica da zbog pandemije korona virusa nije mogao deci da ode na sahranu.

Lari King, foto: Michael Campanella/Getty Images), Entertainment
Lari King, foto: Michael Campanella/Getty Images), Entertainment
.

Voditelj Lari King (86) ovih dana proživljava porodičnu tragediju. Ostao je bez dvoje od petero dece, i to u razmaku od tri sedmice.

Prvo je 28. jula od srčanog udara preminuo 65-godišnji sin Endi, a tri sedmice kasnije od raka pluća umrla je ćerka Čija (51). King se sada oglasio na društvenim mrežama.

"S tugom i slomljenim srcem potvrđujem nedavni gubitak svoje dvoje dece, Endija Kinga i Čije King. Oboje su bili dobre duše i veoma će mi nedostajati. Endi je iznenada preminuo od srčanog udara 28. jula, a Čija je preminula 20. avgusta, ubrzo nakon što joj je dijagnostikovan rak pluća", napisao je na Fejsbuku, te dodao:

"Izgubiti njih je tako pogrešno. Nijedan roditelj ne bi trebalo da sahrani svoje dete. Moja porodica i ja vam zahvaljujemo na podršci i dobrim željama. U ovom trenutku treba nam malo vremena i privatnosti da se oporavimo. Zahvaljujem na poštivanju toga".

It is with sadness and a father's broken heart that I confirm the recent loss of two of my children, Andy King, and... Posted by Larry King on Saturday, August 22, 2020

Izvor: b92.net