Mama dvoje usvojene dece pronašla i njihovog trećeg biološkog brata

Nakon što je shvatila da su dečak i devojčica koje je usvojila u srodstvu, mama iz Kolorada je usvojila i njihovog trećeg biološkog brata. Njena priča rastopila je srca širom sveta.

Ilustracija, foto: Depositphotos/kikovic
Ilustracija, foto: Depositphotos/kikovic
.

Jedna divna žena iz Kolorada učinila je nešto što je bez reči ostavilo ceo svet.

Keti Pejdž je majka dvoje usvojene dece, koja su u srodstvu. Kada je saznala da imaju i trećeg napuštenog brata, ova žena je rešila da mu odmah pruži dom.

Ova žena je i prošle godine rastopila srca širom sveta kada je shvatila da devojčica Hana kojoj je bila staratelj ima istu biološku majku kao njen usvojeni sin Grejson, koji je sa njom od 2017.

Tada je zvanično usvojila i Hanu.

.

Upoznali su se u porođajnoj sali, a sada je njegova majka: Medicinska sestra usvojila dečaka iz bolnice

Sada je mama saznala da Hana i Grejson imaju i jednogodišnjeg brata Džeksona, koji je takođe napušten.

"Istog trenutka kada sam ga uzela u ruke, sreća me je preplavila. Odmah sam rekla - ovo je njihov brat, ovo je njihova porodica", opisala je susret sa sinom.

Prošle godine je objašnjavala sličnost koju je primetila kod svojih dvoje mališana, i na taj način shvatila da su u srodstvu. Kako je biološka majka stavila dva različita prezimena u dokumentaciji, ona nije znala od samog početka da je u pitanju ista žena.

Nakon neverovatne sličnosti, ona je uradila DNK test i pokazala da deca zaista imaju istu biološku majku. Tada je Hana i zvanično usvojena.

O Džeksonu je biološka majka takođe dala pogreške podatke, ali je sve otkriveno na vreme.

25. juna Keti je napokon usvojila i trećeg dečaka!

Izvor: yumama.com