Majka petoro dece okrenula list: Više ne radim kućne poslove, sad se ponašam kao muškarci!

Njena objava na društvenim mrežama se masovno šeruje.

Ilustracija, foto: Depositphotos/creatista
Ilustracija, foto: Depositphotos/creatista
.

Mandi Nolan (52) majka petoro dece odlučila je da prestane da obavlja kućne poslove, te će se ubuduće ponašati kao muškarac.

Na ovaj potez ju je podstakla samoizolacija zbog pandemije korona virusa kada je shvatila da joj kućni poslovi oduzimaju mnogo vremena. Shvatila je da više ne želi da živi pod stresom zbog nagomilanog posla u domu.

"Kućni poslovi nas ubijaju. Oduzimaju nam svakodnevno dragoceno vreme.

Postoji mišljenje da bi žene trebalo da provode mnogobrojne sate čisteći kuću, te sam odlučila da budem kao muškarac, tačnije da razmišljam kao oni.

.

Počinjem da verujem da će neko drugi umesto mene sve uraditi. Danas nisam pustila ni vodu na wc šolji. Biti muškarac je stvaro odlično", objašnjava Mandi na Fesjbuku, te dodaje:

"Uvek sam imala strogi režim čišćenja, pranja, brisanja prašine. I vikanja.

Ne želim da se nađem na smrtnoj postelji razmišljajući kako sam mogla još nešto da očistim. Uvek sam se pitala zašto mi je toliko stalo do toga da kada dolaze gosti, sve mora biti cakum-pakum čisto kako ne bi pomislili da smo neuredna porodica, a ja neuspešna žena".

Njena objava je brzinom svetlosti oduševila korisnike Fesžjsbuka, te su joj žene dale podršku i aplaudirale joj na potezu.

"Ovo je stvarno prava istina. Čista kuća i um su nužni za bolje rezultate, ali ne mogu imati oboje, Sve je ovo istina. I ja sam odustala pre nekoliko godina", samo su neki od komentara.

Izvor: stil