Mali signali koji već na venčanju otkrivaju da brak može poći po zlu

Fotografi na venčanjima ispričali su kakve sitnice primećuju, a koje nepogrešivo mogu značiti kamen spoticanja u braku.

Ilustracija, foto: Depositphotos / halfpoint
Ilustracija, foto: Depositphotos / halfpoint
.

Na sajtu Reddit mnogi fotografi na venčanjima podelili su svoja iskustva. Kako kažu, svi oni, radeći svoj posao, prisustvuju različitim situacijama koje ne slute na dobro, a mnogi od tih parova kasnije se i razvedu. Čak bi se reklo da stvaraju poseban instinkt kada je u pitanju funkcionalnost (ne)srećnih parova.

1. Gledaju svuda, osim...

Jedan komentator ističe da, kada jedan od mladenaca, nepristojno gleda u daljinu dok im fotograf pokazuje fotografije s venčanja - zapravo u sebi oseća da je napravio grešku.

2. Seksualna tenzija - na pogrešnom mestu

Drugi tvrdi da je svedočio venčanju kad se više oseti seksualna tenzija između mladoženje i kume, nego između njega i mlade. To nepogrešivo sluti na loše.

3. Sve se vrti oko mlade

Fotograf Reddita misli da od braka nema ništa ako je mlada usredsređena isključivo na to da sve bude podređeno njoj. Ukoliko se previše koristi reč "ja", "moj/a/e" i slično, umesto "mi i naš/a/e", to ne može biti dobro.

4. Kad par nije jedno

"Jedan par me brinuo. Nevesta je bila toliko napeta i njene slike nisu valjale, izgledala je tako nesrećno. Mladoženja je za to vreme bio sa prijateljima i odlično se zabavljao, ali uopšte nije reagovao na njenu paniku", smatra korisnik Reddita i fotograf.

5. Manjak entuzijazma

Ukoliko izgleda da je par potpuno nezainteresovan na fotografijama, ni to nije dobar znak, kaže fotograf za Reddit. "Na prvom venčanju na kom sam radio bio je sa mnom moj dragi prijatelj koji je fotograf 10 godina, kako bi mi pokazao neke trikove zanata. Dakle, kad je na ljubavnom snimku paru zatražio da se poljube, čuli smo 'o, ne, ne, hvala'. Kasnije mi je rekao kako je radio više od 100 venčanja i da nikada nije video par koji je bio toliko ravnodušan."

6. Prezir

Ako mlada i mladoženja nisu rešili svoje probleme pre same svadbe, to je isto loše. Tako jedan korisnik ovog sajta kaže da se godinama bavio planiranjem venčanja, ali da je najgora stvar kod partnera - prezir, kada jedan partner šikanira drugog, ne poštuje tuđe mišljenje... Garantuje da se takav par razvodi.

Izvor: glossy. miss7