Znate li kako da očistite prljavštinu između pločica? Imamo jednostavno rešenje!

Postoje različiti načini i trikovi kako možemo da očistimo podove, pogotovo pločice, od prljavštine i bakterija, ali jedna žena našla je pravo rešenje kako da pločice izgledaju kao nove!

Vredi probati!, foto: Depositphotos/photographee.eu
Vredi probati!, foto: Depositphotos/photographee.eu
.

Svoj trik objavila je u grupi "Mums who cook, clean and organise" na Fejsbuku, a rezultati su fantastični.

Kako bi očistila pločice i uklonila svu prljavštinu, ova majka koristi Veniš za uklanjanje mrlja s odeće. Za pranje poda stavila je dva čepa sredstva za uklanjanje mrlja u vodu i smesu nanela na pločice. Zatim je uzela četku i dobro oribala svu prljavštinu na pločicama i između njih.

Snalažljiva majka zatim je dobro obrisala pločice običnom vodom, sve dok svi mehurići nisu nestali, ali dala je i savet: "Samo budite oprezni jer je pod veoma klizav tokom brisanja."

Iako je ovaj proizvod namenjen za čišćenje odeće, ova majka kaže da je vrlo efikasan i za podove, a mnogi su saglasni s njom.

Jedna korisnica prokomenarisala je: "Izgleda tako dobro! Moraću ovo da isprobam jedan vikend", dok se druga majka složila: "Probaću ovo kad mi deca nisu kod kuće! Imam pločice kroz celu kuću."

Drugi su se pitali da li ovaj trik funkcioniše i u kupatilu, na mramornim podovima i pločicama u kuhinji.

Jedna majka podelila je svoje fotografije pre i posle, pokazujući da ovaj trik funkcioniše stvarno svuda, prenosi "Daily Mail".

Izvor: Večernji list