Ovih PET stvari potrebne su svakom roditelju, ali ih još uvek niko nije izmislio!

Roditeljima je potrebna pomoć oko puno stvari kada su deca u pitanju. Za potrebe tržišta, portal "Pure Wow" sproveo je anketu kako bi saznao šta je tačno potrebno roditeljima, ali još uvek nije izmišljeno.

Da li biste možda dodali nešto na spisak?, foto: Depositphotos/creatista
Da li biste možda dodali nešto na spisak?, foto: Depositphotos/creatista
.

1. Univerzalna veličina obuće za decu

Kako jedno dete može da nosi obuću u tri različite veličine? Tom ludilu mora se stati na kraj. Sve modne marke koje proizvode obuću trebalo bi da obrate pažnju i proizvode obuću sa standardnim veličinama.

Pre online kupovine potrebno je izmeriti detetovo stopalo, a ta veličina mora da odgovara svakom paru obuće koju određena modna marka prodaje na stranici. Tako zna da se dogodi da patika broj 13 odgovara, a da je čizma broj 13 zapravo dva broja manja jer je kalup manji, a o sandalama da i ne govorimo. Kompanije će uštedeti jer će imati manje povrata robe, a to će ujedno smanjiti ugrožavanje životne sredine.

2. Sprej za odstranjivanje ljigavca

Ako se vaše dete često igra s ljigavcima ili ih samo pravi, onda ste upoznati s noćnom morom kada se jedna od tih stvarčica zalepi za kauč, tepih ili kosu. Tvorci ljigavca tvrde da se ti ostaci lepljive igračke mogu skinuti mešavinom vode i sirćeta, ali kada bi roditelji mogli da kupe u prodavnicama odgovarajući sprej, to bi im uštedelo i vreme i živce.

3. Usisivač za Lego kocke

Svi mi imamo pomešana osećanja kada su u pitanju Lego kocke. Obožavamo kreativnost koju one podstiču, kao i sate igre u tišini koje osiguravaju. Postoji i ona loša strana ovih kockica, a to je užasavajući bol kada u pola noći, na putu do kupatila stanete na nju.

Ako bilo ko u vašoj kući postavlja Lego kockice po podu kako bi ih sve video i birao bez problema, vaš spas se nalazi u industrijskom usisivaču, sa širokim otvorom koji je dizajniran za isključivo usisavanje Lego kockica. Ovaj usisivač bi usisao kocke u ekološku kesu koju možete da koristite više puta. Ovo još ne postoji, na žalost naših stopala.

4. Konsijerž za ljubimca

Bez obzira na to koliko ste organizovani, uvek se dogodi da neke zadatke ne stignete da završite, najčešće one vezane za vašeg ljubimca. Iako vam se dete zaklinjalo da će čuvati ljubimca ako mu dopustite da ga ima, to je naravno na kraju palo na vas. Zato je potrebna agencija koja će nuditi profesionalne konsijerže za ljubimce. Oni će ih očistiti, okupati i srediti u trenucima kada vi jednostavno to ne možete da uradite.

5. Usisivač za kolica i autosedišta

Znamo da je usisivač već izmišljen, ali zamislite mali, punjivi prenosni usisivač koji prska tečnost po površini kolica, a onda posebnim dodatkom usisa sve bakterije. Kako bi to bilo korisno kad sledeći put vaše dete prospe punu kesu čipsa ili kašicu po svom autosedištu ili kolicima...

Izvor: Index.hr