Dom i porodica

Imala je 10 dečaka kada je dobila i devojčicu: Veš mašinu uključuje 49 puta nedeljno, dnevno usisava kuću čak 7 puta...

Aleksis Bret ima 39 godina i sa mužem Dejvidom, upravo je dobila jedanaesto dete - devojčicu Kameron.

22.02.2020. - 10:02h
Ilustracija
Ilustracijafoto: Depositphotos/Christin_Lola

Par inače ima 10 sinova uzrasta od 17 do 2 godine, i uopšte nisu planirali još jedno dete, ali kada su saznali da je Aleksis trudna, odlučili su da iznese i ovu trudnoću. Par je očekivao da će Aleksis opet da rodi dečaka, ali na ultrazvuku su otkrili da nosi devojčicu. Bili su presrećni.

Aleksis i Dejvid su odlučili da se zaustave na ovom broju, što se dece tiče, jer sada napokon imaju sve: 10 sinova i jednu kćerku.

Aleksis je bivša medicinska sestra koja se prekvalifikovala u fitnes trenera.

"Apsolutno sam bila šokirana kada su mi rekli da nosim devojčicu. Mislila sam da nismo sposobni da napravimo devojčicu. Na kraju sam mislila da su pogrešili jer sam do sada rodila 10 dečaka. Oduševljena sam što smo dobili devojčicu."

A kako izgledaju dnevne obaveze Aleksis i Dejvida sa toliko dece?

Dejvid radi kao vozač tramvaja i svako jutro ustaje u 5:30 da bi išao na posao. Suočava se sa prvim znacima Parkinsonove bolesti i veoma mu je teško.

Uprkos svemu, Aleksis ima daleko naporniji dan. Ona ustaje u isto vreme kad i njen suprug, da bi na miru popila kafu i istuširala se, nakon čega se deca bude. Ona svaki dan ide u nabavku namirnica kako bi napunila dva frižidera koja imaju. Dnevno troše oko 6 pakovanja mleka i 10 hlebova kako bi nahranili deset dečaka.

Aleksis kaže da mašinu za veš uključuje 49 puta tokom nedelje, a dnevno usisava kuću čak 7 puta.

Uprkos obavezama kod kuće i novorođenčetu, Aleksis će za koju nedelju početi da radi kao fitnes instruktor, jer se porodični budžet mora popraviti.

Dok mnogi smatraju da su toliko dece dobili jer su želeli devojčicu, par kaže da to nije slučaj. Jednostavno su hteli toliko dece i apsolutno su presrećni što imaju 10 dečaka i jednu devojčicu. Oboje su sigurni u jednu stvar: Aleksis je završila sa rađanjem!

"Definitivno nećemo imati više dece. Ove godine punim 40 godina, a Dejvidovo stanje se pogoršava i ponekad je stvarno teško."

Izvor: stil