Tata prekomponovao poznati hit koristeći bebino gukanje, smejanje, brbljanje... (VIDEO)

Ovaj tata došao je na genijalnu ideju da snima bebine zvuke tokom godinu dana, a potom od njih napravi poznatu pesmu.

Ilustracija, foto: Depositphotos/monkeybusiness
Ilustracija, foto: Depositphotos/monkeybusiness
.

Tata iz nju Džerzija došao je na genijalnu ideju da napravi video svog sina kako "peva" poznatu rok pesmu "Thunderstuck". Pesmu je napravio tako što je tokom cele godine snimao bebu kako kija, smeje se, brblja.

Video je podelio 14. januara, a ubrzo potom dobio je ogroman broj reakcija, što nimalo nije očekivao.

.

"Kada se pre dve godine rodila moja ćerka Ela, neprestano je pevušila", rekao je tata Met Makmilan. "Počeo sa, da snimam sve te njene zvuke, pa sam došao na ideju da to editujem i kreiram pesmu od njih. Tako su nastale pesme 'Little Drummer boy' i 'Carol of the Bells'. raan je rodjen posle godinu i po dana, pa sam želeo da uradim istu stvar", objasnio je tata.

Tatina originalna ideja: Šta kada mama odnese jedini fen za kosu (VIDEO)

Nastanak ove kompozicije nije nimalo lak, te je tata u svojoj fejsbuk objavi objasnio kako je poredio bebine tonove sa tonovima pesme. "Trebalo mi je 80 sati da ih skraćujem, odredim šta čemu odgovara i da napravim pesmu. Sve je to trajalo neka tri meseca."

Dodao je i to da planira da nastavi sa ovakvim komponovanjem. "Nisam siguran koje ću još pesme pokušazi da kreiram, ali 'Bohemian Rhapsody' će sigurno biti među najdražim izborima."

Izvor: yumama.com